Dani Prințul Banatului, despre cea mai neagră perioadă din viața lui: „Cazinoul m-a lăsat în stradă. Nu încurajez pe nimeni să facă aceste lucruri care îți distrug cu adevărat viața”

Dani Prințul Banatului și-a făcut curaj și a vorbit în fața publicului larg despre cea mai neagră perioadă din viața lui.
Filip Stan
24 feb. 2024, 16:59
Dani Prințul Banatului, despre cea mai neagră perioadă din viața lui:

Dani Printul Banatului, pe numele lui real Ivan Florinel Daniel, e cântăreț de manele și muzică de petrecere. Recent a fost invitat la emisiunea „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu, și a vorbit despre familie, divorț, relația cu copiii, carieră și diverse experiențe.

Dani Prințul Banatului a mărturisit că ani de zile a jucat la cazinou și că acest viciu l-a pus la pământ. A cheltuit foarte mulți bani pe care nu i-a mai recuperat niciodată.

Citește și Ce religie are Cătălin Măruță. Este diferită de cea a familiei Andrei

„Nu vreau să dau o sumă. Îți spun că, spre exemplu, o mașină de 180.000 am vândut-o în 3 ore ca să joc. Dacă împarți la 3, cam 60.000 am luat pe ea după. Astea sunt sume mari. Imaginează-ți că eu am 38 de ani și eu joc de la 12 ani. Am 26 de ani de jucător. Am câștigat, dar nu câștigul te făcea, ci e adrenalina aia. Nu am vrut să mă sinucid niciodată din cauza asta. Când îmi părea rău, mă pedepseam. Mă urcam în tramvai, îmi mai rămâneau 10-20 de milioane prin buzunar, mărunțiș pentru banii pe care eu îi pierdeam și este o rușine. Nu încurajez pe nimeni să facă aceste lucruri care îți distrug cu adevărat viața. Îmi aruncam țigările, dădeam o haină bună de-a mea unui om de pe stradă sau mergeam pe jos kilometri, îmi făceam ordine în gânduri și juram că nu mai joc niciodată. Cazinoul m-a lăsat în stradă.”, a declarat Dani Prințul Banatului.

Dani Prințul Banatului: „Cazinoul m-a lăsat în stradă”

Multă vreme nu s-au mai știut detalii despre viața cântărețului. A spus că a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor fiindcă se întâmplaseră evenimente majore în viața lui.

„În ultimii ani am trecut prin foarte multe încercări ale vieții. Una, care a fost printre cele mai importante a fost divorțul de soția mea. Eu atunci când am ajuns legendă, am crezut că tai, că spânzur, uitasem de Dumnezeu la care mă rugam. Din cauza anturajului, banilor aruncați, mi-am pierdut familia. Ulterior, m-am împăcat cu soția mea, ne-a crescut copilul, m-am schimbat ca om. A doua problemă prin care am trecut, mi-au murit părinții. A treia chestie, nu mi-am mai dorit să fac muzică o perioadă. Românii nu apreciază un solist bun. Am zis să mă retrag un pic, să își facă lumea treaba pe lângă mine.”, a mărturisit Dani Prințul Banatului, la „Fiță cu Adiță”.

Citește și Nicolae Dreghici, cascadorul de 72 de ani care a șocat juriul de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale: „Este numărul la care am simțit cel mai intens”

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'