Nicolae Dreghici, cascadorul de 72 de ani care a șocat juriul de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale: „Este numărul la care am simțit cel mai intens”

Nicolae Dreghici, cunoscut ca Lae, în vârstă de 72 de ani, i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la Românii au talent. Dragoș Bucur l-a trimis direct în semifinale, după ce a apăsat butonul Golden Buzz.

23 feb. 2024, 23:42
Nicolae Dreghici, cascadorul de 72 de ani care a șocat juriul de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale: „Este numărul la care am simțit cel mai intens”
Nicolae Drăghici, în vârstă de 72 de ani, primul Golden Buzz al lui Dragoș Bucur

În ultima ediție de la Românii au talent, un personaj aparte a captivat publicul și atenția juraților. Nicolae Dreghici, cunoscut ca Lae, în vârstă de 72 de ani, a dezvăluit o carieră impresionată în cascadorie, dovedind că vârsta e doar un număr atunci când pasiunea e la putere.

Nicolae Dreghici a venit la Românii au talent pentru a face o cascadorie spectaculoasă. Pentru că platoul Pro TV nu i-ar fi permis asta, i-a invitat pe jurați și pe oamenii din public să-l însoțească afară. Alături de fiul său, bărbatul de 72 de ani i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Citește și: „Dinozaurul” care merge pe monociclu și cântă la ukulele în același timp, la Românii au talent. Philip Bull i-a uimit pe jurații show-ului de la Pro TV

„Am 72 de ani. Am venit să vă cunosc și să mă cunoașteți. Mă numesc Dreghici Nicolae, mi se spune Lae. Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. Sunt cascador de meserie. În 79 am făcut primul film și de atunci nu m-am mai oprit și nu mă poate opri nimeni”, a spus cascadorul în vârstă de 72 de ani.

„Care ar fi cea mai dificilă cascadorie?”, a întrebat Andi Moisescu.

„Am zburat cu o Dacia peste 4 TIR-uri în lungime. Săritura peste TIR-uri am abordat-o cu foarte mult curaj. Nu ai cum să faci meseria asta cu frică. A fost un șoc pentru toată lumea de acolo. Șocul a fost că am ieșit din mașină și am salutat, nu că am sărit peste TIR-uri”, a spus concurentul.

 „Eu am emoții foarte mari, mi-e teamă de genul ăsta de momente”, a spus Andra. „Stăm foarte aproape de locul în care urmează să se execute cascadoria”, a adăugat Dragoș Bucur.

Andra: Doamne ajută să fie bine!

Dragoș: A luat foc!

Smiley: Eu v-am zis că e periculos!

Dragoș: Cică e bine totul. E bine!

Bobonete: Ce meserie, bă frate…

Andi: Deci am rămas fără vorbe….

Andra: Iar îmi vine să plâng…

Nicolae Dreghici: Cam ăsta a fost talentul nostru!

Andi: Vai de capul meu… trebuie să vă spun ceva…Pentru Andra a fost foarte dificil. Asta a fost cascadoria vieții ei.

Andra: M-au trecut toți fiorii. Nu am simțit niciodată frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar cred că ne-ați adus cel mai fenomen moment, nu știu să exprim ce am putut să simt.

Citește și: Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. Andra a izbucnit în lacrimi

Smiley: E ceva nemaivăzut la noi, la Românii au talent.

Nicolae Dreghici: Am dorit să nu vă pară rău că v-am scos afară din zona de confort. Într-o meserie ca asta, s-au cam dus emoțiile.

Andi: Eu sunt într-o dilemă foarte mare. Dacă eu dau DA, e foarte posibil să trecem printr-un moment similar în etapa următoare. Eu i-am văzut pe copiii tăi plângând. Și acum eu ce fac? Dau DA, ca să-i văd plângând?

Nicolae Dreghici: Data viitoare venim fără copii!

Bobonete: Cred că este un har pe care îl aveți, atât dumneavoastră, cât și fiul dumneavoastră. Nu aș vrea să vă mai văd nepoții plângând. Jos pălăria în fața dumneavoastră, sunteți mega meseriași.

Dragoș: Este numărul la care am simțit cel mai intens. O să vă rog să vă simțiți ca la film.

După ultimele sale vorbe, Dragoș Bucur i-a oferit concurentului de 72 de ani Golden Buzz, în aplauzele tuturor celor prezenți la numărul-fenomen.