Ce religie are Cătălin Măruță. Este diferită de cea a familiei Andrei

Nu multă lume știe, însă Cătălin Măruță este un om credincios și nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre dragostea pentru Divinitate. Iată ce religie are prezentatorul.

24 feb. 2024, 14:04

Cătălin Măruță este un om credinicios și a fost surprins adesea la biserică. Puțini sunt cei care știu ce religie are prezentatorul de la ProTV. Este diferită de cea a familiei Andrei.

Ei bine, Cătălin Măruță este creștin ortodox, la fel ca și Andra, soția sa. Familia artistei este, însă, catolică. Chiar dacă vi se pare ciudat, există și o explicație.

Andra este sora cea mai mică, iar înainte să se nască ea, părinții ei au trecut de la catolici la ortodocși, tocmai de aceea frații ei mai mari sunt născuți în religia catolică.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță sunt doi oameni credincioși, care merg mereu la biserică. Au fost surprinși de paparazzi, dar s-au filmat și singuri și au împărtășit imaginile cu bucurie pe rețelele sociale pentru fanii lor.

De asemenea, la un moment dat, Andra spunea că ea și Cătălin Măruță nu au psiholog, ci au un părinte duhovnic cu care stau adesea de vorbă, pentru a trece peste anumite neînțelegeri, așa cum se întâmplă în fiecare cuplu.

În plus, pe 1 ianuarie 2022, Cătălin Măruță a decis să înceapă anul la biserică, mergând la mormântul părintelui Arsenie Boca, la Prislop. Și bine i-a mers prezentatorului, dovadă că credința lui puternică îl ajută în toate.

Ce spune Andra despre legătura cu Dumnezeu

Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei. Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a declarat artista pentru Ok Magazine.