Florin Ristei, în lacrimi. După despărțirea de Naomi, pisica artistului a murit otrăvită. Ce le-a transmis iubitorilor de animale: ”Este o plantă de casă, aveți grijă”

Florin Ristei a vorbit despre motivul pentru care pisica lui a murit! Artistul i-a avertizat pe internauți cu privire la întâmplarea pe care mulți au considerat-o banală.
Filip Stan
28 feb. 2024, 23:45
Florin Ristei, în lacrimi. După despărțirea de Naomi, pisica artistului a murit otrăvită. Ce le-a transmis iubitorilor de animale: ”Este o plantă de casă, aveți grijă”

La nici o lună după ce artistul a anunțat că s-a despărțit de Naomi, acum, acesta a dezvăluit celălalt motiv pentru care suferința sa pare că nu se mai termină.

Citește și Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care pisica lui a murit! Artistul i-a avertizat pe internauți cu privire la întâmplarea pe care mulți au considerat-o banală.

În ultimele luni, Florin Ristei a întâmpinat mai multe probleme care l-au pus la pământ.

După ce s-a aflat faptul că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu, artistul a mai dezvăluit un detaliu nefericit din viața sa personală care i-a întristat și mai tare pe fanii acestuia.

”Îi afectează atât de tare otrava aia”

Vedeta a mărturisit pentru prima dată care este motivul pentru care Bozo, motanul său, și-a pierdut viața într-un mod aparent banal în urmă cu o lună.

Deși în urmă cu o lună a anunțat faptul că motanul lui a murit, Ristei și-a găsit abia acum puterea de a vorbi despre modul dur  în care animăluțul și-a pierdut viața.

Pentru că se consideră vinovat de moartea acestuia, Florin Ristei abia acum a găsit puterea pentru a deschide acest subiect sensibil.

Chiar și așa, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să mărturisească totul în cadrul emisiunii „Fiertzi pe Power Couple”, pe care îl moderează alături de Speak.

„A murit Bozo. Să le zic oamenilor să aibă grijă. E o plantă. S-a otrăvit cu o plantă din casă! Știam că e otrăvitoare, o cheamă Dieffenbachia, o știi sigur, este aceea cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, mai lăcrimează din când. Numai că a murit planta, a dat să crape și am întrebat-o pe mama cum o reînviu.

A zis să tai de la nodurile de la bază și să pun din nou în apă să facă din nou mustăți. Am tăiat și a început să secrete ce avea. Patru ore mi-au lot foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor să întreb cu ce să mă dau. Îmi ardeau mâinile și mi se umflase.

Am stat cu mâinile sub apă 4 ore și nu mi-am dat seama, cred că s-a scurs pe blatul de la bucătărie, el a lins… și trei zile săracul a stat, a dormit pe blatul de la bucătărie cred ca să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău. El în viața lui nu a dormit în bucătărie pe blat, numai acolo l-am găsit și în ultima zi, nici măcar nu mi-am dat seama că era de la aia.

Filmam ”Te Cunosc De Undeva”, l-am sunat pe Grasu meu să se ducă repede cu Bozo la doctor, când s-a dus era deja târziu. Nu mai avea ficat, și-a dat tot ficatul afară și a vomitat tot. M-a întrebat doctorul ”Ai plante în casă?” și atunci am făcut legătura. Luni am tăiat o plantă, și era miercuri. A zis că ”nici dacă veneai cu el atunci imediat după o oră” … îi afectează atât de tare otrava aia și a zis că la ecografii nu mai avea ficat”, a povestit Florin Ristei.

Citește și Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

După pierderea psicii, artistul a aruncat toate florile din casă.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Litoral cu cazare de 35 de lei. Cum pot profita românii de această ofertă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'