Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”

Florin Ristei se resimte după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Cei doi s-ar fi separat în urmă cu mai mult timp, după ce negresa a decis să se mute în Marea Britanie. Relația la distanță nu le-a priit, iar suferința și-a spus cuvântul asupra sănătății artistului român.

19 feb. 2024, 10:28

Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu, lucru dezvăluit chiar de artist, care a explicat că partenera sa a plecat din țară, astfel că drumul lor nu a mai putut continua, dată fiind distanța.

Citește și: Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman. „Mamă! Bravo, Florin!”

Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman

Primele semne privind o posibilă separare a celor doi au apărut în urmă cu aproximativ două luni, când Naomi Hedamn a eliminat pozele cu ea și Florin Ristei de pe rețelele de socializare. După ce speculațiile au apărut și în presă, artistul a recunoscut că drumurile lor s-au separat, negresa luând decizia de a se întoarce în Marea Britanie. Din spusele lui Ristei, relația nu mai poate continua, chiar dacă încă păstrează legătura iar sentimentele încă sunt puternice.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

Mai mult, după ce a recunoscut că el și Naomi nu mai sunt împreună, Florin Ristei a ajuns la spital din cauza epuizării, semn că suferința și-a spus destul de dur cuvântul în ceea ce privește starea de sănătate.

„Era să moară. Acum și-a revenit e printre noi, e ok. Eu l-am sfătuit să mai pună un pic frână, pentru că sănătatea e cea mai importantă”, a afirmat Speak în emisiunea online pe care o are cu artistul, însă Ristei a venit imediat cu explicația:

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la Neatza, de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm Te cunosc de undeva. Apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie”, a mai adăugat Florin Ristei.

În momentul de față, Florin Ristei și Naomi Hedman au o relație la distanță, dar care este întreținută cu greu din cauza distanței și a mai multor factori ce nu țin de niciunul dintre ei. Timp de aproximativ 4 ani, cei doi au fost împreună  în permanență, ba chiar aveau și planuri mari de viitor, fiind de o bună perioadă logodiți.

Citește și: Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. „De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel”