Jador, în culmea fericirii. Cum a apărut manelistul pe rețelele sociale, alături de logodnica lui, Oana Ciocan. ”Cei mai frumoși”

Jador și Oana Ciocan formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Tinerii s-au cunoscut la înscrierile pentru emisiunea Survivor All Stars, iar manelistul susține că a fost dragoste la prima vedere.
Filip Stan
17 mart. 2024, 11:20
Jador, în culmea fericirii. Cum a apărut manelistul pe rețelele sociale, alături de logodnica lui, Oana Ciocan. ”Cei mai frumoși”

Jador și Oana Ciocan au surprins pe toată lumea, când și-au oficializat relația chiar la Survivor All Stars.

Citește și Jador dezvăluie un adevăr șocant despre Survivor All Stars. Cum au mințit concurentele la semnarea contractului cu Pro TV: „Au fost hoațe”

Jador și Oana Ciocan formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă.

Cei doi s-au cunoscut la înscrierile pentru emisiunea Survivor All Stars și a fost dragoste la prima vedere, după cum spune și îndrăgitul manelist.

După ce s-au cunoscut la înscrierile de la Survivor All Stars, tânăra s-a mutat în casa actualului său logodnic, odată ce Jador a cerut-o de soție chiar în cadrul competiției sportive de pe PRO TV.

Competiția de supraviețuire de pe Pro TV i-a despărțit pentru ceva timp, întrucât ambii au fost plecați în Dominicană, însă în momentul în care războinica a intrat în concurs, Jador era deja eliminat, mai apoi aceștia au avut parte de marea reîntâlnire.

Oana a fost ultima concurentă care a părăsit emisiunea Suvivor All Stars și se pare că aceasta și-a dorit plecarea pentru că îi era dor de manelist.

Întoarsă în România, Jador a așteptat-o cu inelul de logodnă pe care i-l promisese încă din Republica Dominicană, artistul realizând și primul videoclip în care apare alături de iubita sa.

Cuplul pare foarte fericit, iar fanii deja s-au obișnuit cu relația lor.

„Noi nu am discutat despre asta acasă (n.r. căsătorie). Mi-a spus că are să-mi spună ceva și m-am gândit că a făcut ceva, după descalificare oare ce mai putea să facă.

Momentul acesta trebuia să fie acasă, nu acolo, doar că el s-a gândit să-mi ofere putere să pot să continui. S-a gândit că dacă mă va susține eu voi vrea să rămân la Survivor, dar după ce ne-am văzut m-am gândit că el pleacă acasă, ce face acolo”, a povestit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță.

@jadorDaca nu eram asa sexi nu ma lua😂😜♬ Oare ne mai iubeam – Jador mami👑❤️

În urma videoclipului postat pe TikTok, fanii au reacționat.

„Sunteți cei mai frumoși”, a scris cineva.

„Îți gătește nebuna”, a scris altcineva.

„Gata, e la casa lui Jadorel”, a mai scris un fan.

Ce surpriză i-a făcut Jador logodnicei sale

În Dominicană, artistul a cerut-o de nevastă, fără să îi ofere vreun inel. Însă, odată întoarsă acasă, tânăra războinică a avut parte de o surpriză de zile mari din partea îndrăgitului manelist.

„Nici nu m-a lăsat să ajung bine acasă și m-a cerut, dar de data asta cum trebuie, adică cu inel. Ne uitam la film și povesteam despre ce s-a întâmplat la Survivor, cum mi-a fost, dacă s-ar comportat bine cu mine și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am crezut că mi-a cumpărat ceva. Eu așteptam și îl întrebam „Hai, mi-l dai acum?”.

Citește și Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Mi-a spus că vrea să fie surpriză și m-a legat la ochi. M-a luat în brațe, m-a dus în dormitor, m-a pus pe marginea patului și mi-a pus în brațe un buchet de flori.

După mi-am dat eșarfa jos și el era deja în genunchi cu inelul. A zi că de data asta să o facem bine și să nu ne mai vadă nimeni. Am zis un mare da și cam atât”, a mai mărturisit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii lui Măruță.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'