Jador dezvăluie un adevăr șocant despre Survivor All Stars. Cum au mințit concurentele la semnarea contractului cu Pro TV: „Au fost hoațe”

Detalii inedite ies la iveală în urma descalificării lui Jador din Survivor All Stars. Cântărețul a făcut declarații controversate despre foștii lui colegi, dar mai ales ales despre colege, care ar fi mințit producătorii emisiunii la momentul semnării contractelor de participare la show.

08 mart. 2024, 21:08
Jador dezvăluie un adevăr șocant despre Survivor All Stars. Cum au mințit concurentele la semnarea contractului cu Pro TV: „Au fost hoațe”
Jador dezvăluie un adevăr șocant despre Survivor All Stars. Cum au mințit concurentele la semnarea contractului cu Pro TV: „Au fost hoațe”

După descalificarea lui Jador, manelistul a declarat război producției emisiunii de pe Pro TV. El a dat din casă lucruri neștiute din spatele camerelor de filmate, dezvăluind mai multe secrete ale actualelor concurente și foste colege de-ale sale din competiție.

Citește și: Adevărul dintre Jador și Oana Ciocan! Manelistul a mărturisit tot. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt: ”A doua zi s-a mutat la mine”

Ce minciuni au spus concurentele de la Survivor All Stars. Jador le-a deconspirat

După ce a fost descalificat din emisiune, Jador s-a întors în România, unde își așteaptă cu brațele deschise iubita, pe Oana Ciican, abia intrată în concurs. Între timp, el a decis să spună anumite secrete din spatele camerelor de filmat pe care telespectatorii nu le cunosc dar care cu siguranță îi vor șoca. Manelistul nu a spus doar ce părere are despre foștii săi colegi, ci și în ce fel au mințit fetele din concurs pentru a avea parte de unele beneficii. De asemenea, a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care a fost descalificat din Survivor, deși era printre preferați.

Înainte să plece în junglă, toți concurenții au semnat contracte cu anumite clauze de confidențialitate. Dacă acestea vor fi făcute publice, concurenții pot plăti scump, chiar și în instanță. Și cum în cadrul competiției, condițiile de trai nu sunt deloc unele ușoare, producătorii au venit cu interdicții și mai greu de dus. Totuși, fetele din compețiție, deși Jador nu a specificat dacă Faimoasele sau Războinicele sau toate, ar fi impus unele lucruri încă de la început, condiționând participarea lor.

Concurentele ar fi mințit cu faptul că sunt bolnave ca să se poată spăla. Mai mult, participanții la Survivor All Stars au voie să se spele pe dinți, lucru de neconceput la începutul emisiunii.

„Fetele, anul ăsta, au fost hoațe. Au pus toate în contract că au boli de piele, ca să se spele (n.r la Survivor). Eu nu, eu am venit cu Biblia. Nu doar eu am fost cu Biblia, au fost mai mulți. Te trezești dimineața, îți bagă ăia camera în față, după se duceau toți prin junglă să-și fac problemele. Te duci, ca la țară. După, te duci la joc”, a spus Jador în podcastul „Acasă la Măruță”.

Manelistul a ținut să explice și de ce a fost, de fapt, descalificat din emisiune. Mulți au fost cei care l-au acuzat că ar primi tratament preferențial din partea echipei de producție, iar faptul că a lipsit timp de o oră din show nu a putut să nu fie taxat, mai ales fiind vorba de astfel de arătări cu degetul.

„A avut vreunul curajul să fugă? Sunt primul care am fugit din Survivor (…) Noi nu știam care e premiul și că finala e pe voturi. Când am aflat că finala e pe voturi, s-a urcat toată echipa în capul meu.(…) Știți cu toții de ce am fugit. Am vrut să grăbesc venirea Oanei acolo. Și nu știu de ce s-au supărat colegii mei, că n-am afectat pe nimeni. Pe mine m-au dat afară. (…) De ce m-au descalificat pe mine? Culiță a fugit 8 ore, eu am fugit o oră. Ca ultimul prost. Mereu am fost cel mai rău din școală, în clasă. Eu mereu oaia neagră, și în familie și la Survivor”, a mai explicat Jador.

Citește și: Cum a apărut Oana Ciocan, după ce Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Fanii au criticat-o pentru relația cu manelistul: „Meriți ceva mai bun!”