Armin Nicoară și Claudia Puican merg la tratament în Franța, pentru a deveni părinți: „Sperăm să se îndeplinească acest vis de a avea un copil”

Armin Nicoară a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”, iar acum se poate focusa pe cea mai mare dorință a lui și a soției sale, Claudia Puican, aceea de a avea un copil.
Alina Costache
15 apr. 2024, 17:58
Armin Nicoară și Claudia Puican merg la tratament în Franța, pentru a deveni părinți: „Sperăm să se îndeplinească acest vis de a avea un copil”
Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc enorm să devină părinți

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă de ceva timp să aibă un copil, dar din cauza unor probleme pe care le are saxofonistul, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Din această cauză, cei doi au decis să meargă la un renumit medic în Franța.

Artistul esre covnins că după revenirea sa din Republica Dominicană, organismul și psihicul lui au avut parte de un refresh. Invitat la „Secretele Insulei de 1 Milion”, artistul a vorbit și despre posibilitatea de a adopta un copil.

„Nu ne-am gândit la treaba asta. Sincer să vă spun, nu ne-am gândit la treaba cu înfiatul, nu m-am dus atât de departe cu gândul. Eu sunt o fire foarte credincioasă, nu mă dau bătut atât de ușor. Știi cum e, încearcă până reușești, a spus Armin Nicoară, la ”Secretele Insulei de 1 milion”.

Citește și: Fulgy e îndrăgostit lulea! Fiul Clejanilor a pus ochii pe o tânără celebră și are de gând să se căsătorească cu ea: „Direct nuntă!”

Armin Nicoară și Claudia Puican vor pleca în curând în Franța, acolo unde vor merge la un medic renumit în probleme de fertilitate și ale cărui rezultate le-a readus speranța celor doi. La sfatul duhovnicului lor, Armin și Claudia au amînat plecarea până după Paște, saxofonistul susținând că ar fi bine ca totul să se întâmple după această sărbătoare importantă.

„Duhovnicul nostru ne-a spus să nu facem treaba asta în postul Paștelui. Și atunci am zis să ținem cont de treaba asta. Vom merge în Franța din luna mai încolo. Sperăm să se îndeplinească și acest vis de a avea un copil.”, a mai spus Armin Nicoară.

Citește și: Cristina Cioran, prima reacție după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

Chiar dacă îi e greu să recunoască, Armin Nicoară susține că îi este extrem de greu și că pe umerii lui și ai Claudiei a fost pusă foarte multă presiune. Acesta recunoaște că el e cel mai puternic atunci când vine vorba de comentarii și răutăți, dar soția lui face față mai greu situației.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Litoral cu cazare de 35 de lei. Cum pot profita românii de această ofertă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'