Daniela Gyorfi nu s-ar supăra să fie înşelată cu Andreea Bălan: „E o femeie luptătoare, îmi place”. Ce spune de Andreea Marin după ce a catalogat-o ca „îngâmfată, falsă și pisicoasă”

 Daniela Gyorfi a dezvăluit ce părere avea în trecut despre Andreea Marin şi cum şi-a schimbat-o şi de ce nu s-ar supăra dacă George ar avea o relaţie cu Andreea Bălan
Irina Dumitrescu
15 apr. 2024, 23:25
Daniela Gyorfi nu s-ar supăra să fie înşelată cu Andreea Bălan:

Daniela Gyorfi s-a dovedit a fi extrem de asumată în cadrul emisiunii La Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri de-a dreptul picante, ce au implicat numele mai multe persoane cunoscute din showbiz-ul românesc. Așadar, artista a acceptat provocarea sosurilor picante, unde a fost nevoită să răspundă unor întrebări extrem de personale și incomode, ori să mănânce picant. Dacă pe unele bilețele Daniela a preferat direct să le rupă, la altele aceasta a ales să fie extrem de directă și transparentă, cum s-a întâmplat în cazul celei în care a fost nevoită să spună care sunt defectele Andreei Marin, din perspectiva sa.

Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi: „Acolo o să fie durerea mare”. Impresara le-a arătat fanilor ce modele a ales

„Numește trei defecte ale Andreei Marin.”, a fost întrebarea primită din partea lui Cătălin Măruță.

„Mi-am schimbat părerea, dar așa credeam la început. Deci o credeam îngâmfată, falsă și pisicoasă. Asta credeam, dar între timp, în ultimele dăți, mi-am dat seama că am judecat multe lucruri greșite, probabil cum și pe mine m-au judecat alții. Așa am simțit când o vedeam. Mi-am dat seama că este altfel, iar pentru asta am tot respectul și admirația. Probabil că așa mi se părea atunci, că e mai falsă, nu am avut niciodată vreun conflict. Am văzut-o în niște interviuri, podcasturi recent și mi-a plăcut foarte mult, a spus anumite lucruri. Îmi cer scuze, se mai întâmplă să te eticheteze oamenii.”, a fost răspunsul oferit de Daniela Gyorfi.

 

Pe lângă întrebările picante individuale la care au fost nevoiți cei doi să răspundă, întrucât blondina nu a fost singură la emisiune, ci alături de partenerul ei, aceștia au trebuie să-și testeze și relația cu diferite mici provocări care să le ateste iubirea, gelozia și care să-i facă să descopere diferite informații unul cu privire la celălalt. Astfel, altă întrebare picantă la care artista a fost nevoită să răspundă a fost cea în care să denumească numele unei vedete lângă care crede că George s-ar potrivit de minune. Răspunsul Danielei Gyorfi a luat pe toată lumea prin surprindere.

Elena Merișoreanu, peţitoare pentru Valentin Sanfira şi o frumoasă cântăreaţă: „Ne-a chemat la un hotel… să ne cupleze”/ „Era tunsă scurt, mie îmi plac fetele cu codiţe”

„Dacă nu ar fi căsătorit cu tine, cu cine din showbiz-ul românesc s-ar potrivi soțul tău?”, mai spune una dintre întrebările primite de artistă. „Cu Andreea Bălan, pentru că face repetiții, trebuie să-i care toate garderobele alea. Nu știu de ce, este o fată luptătoare, mie îmi place, e un compliment, că e frumoasă fata, tânără. Ce compliment mai mare vrei?”, a declarat blondina.

„Mie îmi plac femeile pe fizic, în general mi-au plăcut așa. Nu te mai uita strâmb, că asta e situația.”, a completat George, partenerul său.

 

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Dan Negru se agață de suferința lui Florin Piersic. Nu se obișnuiește cu anonimatul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Apar noi ajutoare pentru persoanele cu dizabilități: Ministrul Muncii „Pot fi construite de la zero servicii sociale care să susţină aproape 5.000 de persoane cu dizabilități să aibă un trai independent.”
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfinții Împărați Constantin și Elena: Pomană pentru cei adormiți și ajutor pentru cei în nevoie
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'