Elena Merișoreanu, peţitoare pentru Valentin Sanfira şi o frumoasă cântăreaţă: „Ne-a chemat la un hotel… să ne cupleze”/ „Era tunsă scurt, mie îmi plac fetele cu codiţe”

Invitat în emisiunea prezentată Adina Roşca, Sanfira și-a amintit chiar de faţă cu soţul acesteia cum Elena Merişoreanu a vrut să-l cupleze cu Adina Roșca.

15 apr. 2024, 21:57
Elena Merișoreanu, peţitoare pentru Valentin Sanfira şi o frumoasă cântăreaţă: „Ne-a chemat la un hotel… să ne cupleze”/ „Era tunsă scurt, mie îmi plac fetele cu codiţe”

Pe vremea în care nu era căsătorit încă, Valentin Sanfira s-a văzut nevoit să refuze propunerea Elenei Merișoreanu de a-l cupla cu Adina Roșca. Mărturisirile au fost făcute, culmea, chiar în emisiunea prezentată de Adina Roșca și soțul ei, Cătălin Doinaș.

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunțul făcut la un an de la căsătorie: „În momentul în care ai o neliniște sufletească, nici lucrurile nu îţi ies aşa cum trebuie”

Doinaș nici nu era în peisaj când doamna Elena Merișoreanu ne-a chemat la un hotel… să ne cupleze.”, a spus Adina Roșca.

Ea era tunsă scurt și i-am zis: doamnă, nu vă supărați, mie îmi plac fetele cu codițe!”, a completat Valentin Sanfira.

Anii au trecut iar fiecare și-a văzut de drumul lui sentimental, rămânând doar colegi. Adina Roșca și Cătălin Doinaș împlinesc deja 14 ani de iubire! Deși nu-și dădeau șanse la început, fiind total diferiți, cei doi artiști au format o familie frumoasă din care fac parte și doi copii.

Adina: Il stiam pe Catalin de la spectacole, din Fagaras, stiam ca este un dansator si un solist foarte bun, stiam ca e un baiat destept dar nu reprezenta vreun interes pentru mine.

Catalin: Ea mi se parea intr-un antonim total cu personalitatea mea, mi se parea fitoasa, aroganta, toate calitatile care caracterizeaza genul de pipite folclorice. N-am incercat sa ma apropii de Adina mai ales ca eram si intr-o relatie de opt ani.

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii: „Trebuie să vreau și eu, și ea”

Amândoi erau implicați în alte relații, însă, sentimentele nu au fost atât de puternice la fel cum s-au aprins între ei. Catalin a complotat cu profesorul grupului ca intr-o deplasare la mare, unde aveau spectacole, sa fie cazati in aceeasi camera de hotel. Nu s-a intamplat nimic intre ei, desi au impartit aceeasi camera iar Adina incepuse sa-l priveasca cu alti ochi. Pe scena, insa, legatura sentimentala a prins radacini prin trandafirul pe care Catalin i-l oferea Adinei dupa fiecare cantare: iar dansatorii din spate strigau, pup-o, ma!, isi aminteste Adina. Culmea, după ce s-au decis să se mute împreună, tot Elena Merișoreanu a fost cea care le-a întins o mână de ajutor.

Adina și Cătălin vă invită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 16, la ”Zi-le de sărbătoare”, emisiunea dedicată artiștilor de muzică populară, de la Metropola TV.

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii: „Trebuie să vreau și eu, și ea”

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii. Sunt tineri, frumoși, au o carieră înfloritoare și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populară. Cei doi au declarat că își doresc să devină părinți, însă nu forțează nimic, ‘când o să vrea Dumnezeu’.

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunțul făcut la un an de la căsătorie: „În momentul în care ai o neliniște sufletească, nici lucrurile nu îţi ies aşa cum trebuie”

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii

Răspunsul este când vrea Dumnezeu și când e momentul„, a spus Codruța. „Trebuie să vreau și eu, și ea. Nouă ne plac copiii, iubim copiii, dar când e să vină, vin.

Din când în când, eu mai sunt tătic cu jumătate de normă pentru nepoatele mele. Și nu știu cum se întâmplă, că și prietenii noștri care au copii, când vin acasă la noi, ăștia mici trag la mine. Și eu îi mai pasez, că mă joc cu ei o jumătate de oră, o oră, maxim„, a completat și Valentin Sanfira, pentru Cancan.ro.

În noaptea dintre ani, amândoi o să muncească, fiecare în altă parte, însă, imediat după, se întâlnesc și vor pleca spre Moldova, acolo unde au evenimente: „Cântăm amândoi, fiecare în câte un colț al Bucureștiului și nu numai, ne întâlnim la 5 dimineața. Apoi plecăm spre Moldova, că avem și pe 1 ianuarie două evenimente„.

Suma enormă plătită de Valentin Sanfira pentru operația din Italia

Valentin Sanfira a fost victima unui accident ce ar fi putut să se sfârșească tragic, în timp ce se afla într-o vacanță în Italia. Artistul a suferit o fractură gravă la femur, ajungând la spital în stare gravă. Medicii, însă, deși au văzut în ce stare se află acesta, au refuzat să îl opereze până ce contravaloarea intervenției nu a fost achitată.

Potrivit artistului, medicii italieni s-au arătat indiferenți la starea și durerile atroce pe care le acuza. Ba chiar au refuzat să îl opereze până ce nu a fost achitată contravaloarea intervenției. A fost transferat de la un spital la altul și i s-a spus chiar că va fi trimis în România pentru tratament dacă nu va plăti operația înainte. Timp de zeci de minute acesta a fost în fibrilații, iar din cauza durerilor foarte mari, chiar a suferit și un atac de panică manifestat prin imposibilitatea de a mai respira normal.

Astfel, după un chin îndelungat, Valentin Sanfira a sunat la bancă pentru a solicita transferul sumei de 10.000 de euro în contul spitalului italian. Atât a fost nevoit să scoată artistul din buzunar pentru a-i fi salvat piciorul și abia atunci medicii au decis să îi administreze un calmant.