Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Manelistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, în vară

Adrian Minune (49 de ani) a făcut mai multe schimbări în viața lui în ultima vreme. Manelistul este preocupat de sănătatea sa, dar și de aspectul fizic. De aceea a decis că este momentul să-și facă o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului.
Alina Costache
18 apr. 2024, 09:16
Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Manelistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, în vară

Cunoscutul manelist Adrian Minune va fi din nou socru mic. În vară, pe 14 iulie, fiica lui mai mică, Adriana, face nunta și botezul. Așa că manelistul a decis că este momentul să facă o serie de schimbări în privința aspectului său. Sub pretextul că vrea să arate bine la nunta fiicei sale, Adrian Minune a recurs la intervenția chirurgicală pe care și-o dorea de mult timp, și anume gastric sleeve, cunoscută mai bine ca operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, și soțul ei stau în perfuzii! Ce s-a întâmplat cu cei doi

Adrian Minune a apelat la serviciile Prof. Dr. Cătălin Copăescu, același medic care a operat-o și pe Teo Trandafir în decembrie 2013, tot pentru a-i micșora stomacul. „Vreau să îi mulțumesc doctorului Copăescu pentru că mă simt foarte bine, extraordinar de bine! Pe 17 aprilie am primul control, sunt super ok, plin de viață, plin de fericire! Aseară am cântat, am cântat foarte bine! După 10 zile am control, mă simt foarte bine!”, a povestit Adrian Minune pe contul său de Instagram.

Pe site-ul spitalului Ponderas unde a fost operat Adrian Minune, o astfel de intervenție de gastric sleeve costă de la 3.900 de euro, scrie Click.ro.

Citește și: Karmen Minune, afectată de absența tatălui în copilărie. Adrian Minune era tot timpul plecat la cântări: „Când iubești o persoană și nu o ai, parcă mai tare vrei să o impresionezi”

Anterior, Adrian Minune și-a făcut un tatuaj pe spate. Desenul îl întruchipează pe Iisus și niște scări care urcă spre cer, două păsări, dar și un om care se roagă și care stă la baza scărilor.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'