Roberta Anastase: Crin Antonescu este un „analfabet politic”

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, vineri, la Școala de vară a TDL, că liderul PNL Crin Antonescu este un "analfabet politic", potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
30 aug. 2013, 13:43
Roberta Anastase: Crin Antonescu este un „analfabet politic”

Menţionând că 2014 nu va fi un an uşor deoarece vor fi organizate alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, ea a arătat că această „bătălie” trebuie să fie câştigată de PDL şi pentru partid, şi pentru România.

„România nu poate să aibă, la 23 de ani de la Revoluţie, un preşedinte precum Crin Antonescu. Nu se poate. Crin Antonescu nu are minimum necesar de educaţie pentru a ocupa funcţia de preşedinte. Adesea despre Ceauşescu se vorbea că era analfabet. Crin Antonescu este un analfabet politic. Este un om care, în mod evident pentru toată lumea, nu are datele minime de educaţie să înţeleagă ce înseamnă să fii european”, a opinat deputatul democrat-liberal.

Ea a criticat şi prestaţia ca premier a preşedintelui PSD Victor Ponta, prilej cu care instalaţia de sonorizare s-a oprit de mai multe ori. Ea a glumit că acest lucru s-a întâmplat deoarece a menţionat numele lui Ponta.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PDL i-a îndeamnat pe mai tinerii săi colegi să nu dea „copy-paste”, ci să crească „sănătos, treaptă cu treaptă”.