Inventatorul Peter Madsen a recunoscut că a dezmembrat corpul unei jurnaliste. Danezul neagă însă că ar fi ucis-o

Milionarul danez Peter Madsen, proprietarul celui mai mare submarin privat din lume, pus sub acuzare pentru uciderea jurnalistei Kim Wall, a venit cu o nouă versiunea asupra circumstanţelor decesului.

RomaniaTV.net
30 oct. 2017, 13:11
Inventatorul Peter Madsen a recunoscut că a dezmembrat corpul unei jurnaliste. Danezul neagă însă că ar fi ucis-o

Peter Madsen le-a spus iniţial anchetatorilor că jurnalista ar fi murit după ce o trapă de fier, în greutate de 70 de kilograme, i-a căzut în cap. Autopsia nu a scos însă la iveală vreo fractură craniană, iar Madsen şi-a revizuit povestea.

Pus sub acuzare pentru omucidere şi mutilarea cadavrului, inventatorul danez se apără acum spunând că Wall a murit intoxicată cu monoxid de carbon într-una din încăperi, în timp ce el se afla pe puntea principală a submarinului. Apoi el a intrat în panică şi a trecut la dezmembrarea corpului lui Kim.

Jurnalista suedeză Kim Wall a fost văzută ultima oară în viaţă pe submarinul lui Peter Madsen, în apele din apropierea Copenhagăi. Părţi din corpul ei au fost găsite în Golful Koge, la sud de capitala daneză, pe 10 august, la 11 zile de la anunţarea dispariţiei sale. Capul și picioarele suedezei au fost găsite în saci de plastic, pe data de 6 octombrie, tot în zona Golfului Koge. Autopsia a relevat multiple răni de mutilare ale organelor genitale ale jurnalistei suedeze.

Procurorii cred că Madsen (46 ani), a ucis-o pe Kim ca parte a unor fantezii sexuale, apoi i-a dezmembrat și mutilat trupul. Anchetatorii au găsit un în calculatorul său mai multe fişiere care conțineau filme în care femeile erau torturate, decapitate și arse.