A ajuns acasă de la serviciu și a trăit șocul vieții ei. Toată casa era distrusă. A crezut că a fost jefuită, însă la scurt timp și-a dat seama cine era, de fapt, vinovatul

O femeie a avut șocul vieții ei când s-a întors acasă și a găsit un dezastru - monstru, ceea ce a făcut-o să creadă că a fost jefuită.

07 mai 2021, 13:37

O femeie a avut șocul vieții ei când s-a întors acasă și a găsit un dezastru – monstru, ceea ce a făcut-o să creadă că a fost jefuită.

Vickie Shelton, în vârstă de 51 de ani, a crezut că hoții au intrat cu forța în casa ei. Șocul cel mai mare a fost în momentul care și-a dat seama că cel care i-a distrus toată casa era chiar Bo, cățelul familiei în vârstă de doi ani.

Văzându-se singur acasă, patrupedul obraznic și-a făcut de cap. A distrus canapeaua și a scos tot materialul din ea, a făcut ușa bucățele și a împrăștiat totul prin cameră.

Vickie a împărtășit fotografiile în mediul online cu prietenii ei, care au fost la fel de șocați ca ea.

Următoarea zi, femeia și-a lăsat câinele în camera de zi în timp ce ea se afla la muncă pentru a evita un alt dezastru.

„Abia cumpărasem canapeaua de patru luni, doar atât ne-am bucurat de ea și acum s-a întâmplat asta. Bo dormea pe canapea foarte mult, este obiectul lui. Îl adoră!”, a spus Vickie, care lucrează în HR, potrivit Mirror.

„Nici într-o mie de ani nu îmi trecea prin cap că ar ajunge câinele meu să îmi distrugă canapeaua. Am ajuns acasă în acea zi acasă și câinii mă întâmpinau la ușă. Am făcut câțiva pași în față și am început să văd că era puf alb peste tot. Am intrat în living și atunci am văzut canapeaua. Primul gând a fost că am fost jefuită și vandalizată.

Dar când am văzut televizorul la locul lui pe perete m-am întrbat de ce mi-ar distruge canapeaua și ar lăsa TV-ul acolo? Bo s-a așezat în mijlocul dezastrului, dând fericit din coadă. Atunci mi-a picat fisa, nu mi-a venit să cred. Mi-a luat două ore să fac curat, am strâns șase pungi de plastic pline de puf”, a mai povestit ea.