A ajuns la spital crezând că are pietre la rinichi, iar acolo a aflat că e însărcinată. „Nu am avut niciun simptom”

O tânără de 18 ani a avut dureri groazncie de burtă și s-a dus la medic, crezând că e bolnavă. Ajunsă la spital, tânăra a aflat că, de fapt, este însărcinată.

17 aug. 2023, 16:51
A ajuns la spital crezând că are pietre la rinichi, iar acolo a aflat că e însărcinată. „Nu am avut niciun simptom”

Brianna Blanton a stat toată vara împreună cu prietenii la soare, pe malul lacului, în South California. Atunci când a început să aibă dureri la nivelul coastelor, tânăra a crezut că are pietre la rinichi și s-a dus instant la camera de urgență. Medicii i-au spus Briannei că e însărcinată, că se află în travaliu și urmează să nască. „Am petrecut toată vara fără să știu că sunt însărcinată”, a mai spus ea.

Citește și O femeie a intrat în mare cu cadrul ajutător și a fost luată de valuri. A fost salvată în ultima clipă, după ce a fost la un pas să se înece: „Știu să înot!”

Tânăra nu a avut niciun simptom cu care se confruntă, de regulă, femeile însărcinate. Mai mult, și-a făcut multe teste de sarcină și acestea au ieșit negative.

„Am purtat bikini și topuri, dar nu am luat deloc în greutate și nu am avut niciun simptom. Chiar mi-a venit menstuația la timp în fiecare lună”, a precizat ea, potrivit NewYorkPost.

Apoi, tânăra s-a trezit într-o noapte cu dureri uriașe în coaste și stomac.

„Mă simțeam ca și cum aș fi avut un accident și mi s-a părut totul atât de ciudat. Niciodată nu mi s-a mai întâmplat asta”, a povestit BriAnna.

La spital, tânăra a explicat că are dureri îngrozitoare la stomac, iar medicii au stabilit nu doar că e însărcinată, ci că e și în travaliu.

„Asistenta m-a verificat și apoi s-a uitat la mine. Nu o să uit niciodată expresia feței ei când mi-a spus că sunt dilatată 3 centimetri. Se pare că mi se rupsese apa”, a povestit tânăra mămică.

Citește și Inconștiența turiștilor face victime pe litoral! Șase turiști au murit în doar două zile, după ce s-au înecat în Marea Neagră. Turistă: ”Nu-mi pasă de nimic, că stric bani, că-mi pun viața în pericol”

În șoc fiind, Brianna a ajuns în sala de nașteri și puțin timp mai târziu a adus-o pe lume pe Oakleigh Allyn. La naștere, micuța cântărea 3 kilograme și 300 de grame. „Nu am nicio idee cum am avut un copil de 3 kilograme în mine, mereu am fost foarte slabă”, a mai spus ea.

„Mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația. De asemenea, am fost îngrozită să le spun prietenilor mei pentru că nu știam cum vor reacționa. Nu le-am spus timp de aproximativ o săptămână, dar când am făcut-o în cele din urmă, au fost uimitori”, a continuat ea.