ÎNFIORĂTOR. A mers la spital cu o BANALĂ durere în gât, dar medicii s-au ÎNGROZIT când au văzut radiografia

Medicii din China au fost şocaţi după ce un copil de doar 11 ani a ajuns la spital cu dureri în gât. Mai mult, el recunoştea că leşina des. Cu toate acestea, doctorii nu au crezut vreodată că vor face această descoperire în corpul băiatului.

06 apr. 2015, 18:42

Xiabo Chien, un minor de 11 ani din China, se plângea mereu părinţilor că are dureri a nivelul gâtului şi ameţeşte des, ajungând de multe ori să leşine, potrivit Mirror.

Citeşte şi A ajuns de urgenţă la spital după ce a simţit că se sufocă fără să ştie de ce. Ce i-au găsit medicii în GÂT

La început am crezut că are gripă, din moment ce a spus că era ameţit şi că îl durea gâtul. Nu ne-a spus de apă pe care o băuse, aşa că nu ne-am gândit că ar fi putut lua ceva. I-am dat medicamente şi l-am ţinut la pat, însă starea lui se înrăutăţea şi a început să-şi piardă conştiinţa„, a declarat mama pacientului.

În cele din urmă, familia l-a dus la spital, iar medicii au făcut mai multe teste, printre care şi o radiografie. Verdictul dat de doctori a fost unul şocant.

Citeşte şi O femeie a rămas fără o parte din CREIER din cauza unui artist: Când îl ascult, AM CRIZE, aşa că m-am operat

Am aflat că băiatul înghiţise larve de lipitoare, care s-au prins în tractul respirator. A crescut la 7 centimetri şi când se rula îi bloca căile respiratorii şi leşina. Cel mai probabil s-a mutat din esofag în gât, pentru a putea avea acces la aer. Din fericire, nu a provocat infecţii şi am putut să o extragem fără complicaţii, aşa că acum băiatul se simte mult mai bine. Dacă era mai în vârstă şi ar fi băut un pahar de alcool, l-ar fi omorât„, a explicat unul dintre doctorii care l-au testat pe micuţ.

Astfel, copilul a luat lipitoarea în momentul în care, de sete, a băut apă dintr-un râu de pe marginea drumul în timp ce se ducea spre şcoală.