Gestul cutremurător făcut de un pensionar atunci când a aflat că soţia lui a murit de coronavirus

Publicat: Miercuri, 29 Aprilie 2020 20:50 // Actualizat: Miercuri, 29 Aprilie 2020 21:35 // Sursa: romaniatv.net

Bill Dartnall a murit în aceeași zi cu soția Mary, în vârstă de 81 de ani, după ce amândoi au fost confirmați cu coronavirus și au dezvoltat complicații.

Bill Darnall, în vârstă de 90 de ani, a refuzat să poarte masca de oxigen după ce a aflat că Mary, soția sa, a murit în urma infectării cu coronavirus. Cuplul care era împreună din anii 1950 a murit în aceeași zi, la spital.

Citește și: Pandemia de coronavirus a dat idei părinţilor. Nou-născuţii veniţi pe lume în aceasă perioadă poartă numele Corona, Covid sau Carantină

Mary, apicultor, a leșinat dintr-o dată, fără niciun motiv, și a fost confirmată cu coronavirus în momentul în care a ajuns la spital. Soțul său, Bill, suferise un accident vascular celebral și se afla la spital în momentul în care a fost internată și soția sa, în spital acesta a aflat că este infectat cu coronavirus.

Decesul celor doi soți reprezintă o dublă tragedie pentru cele două fiice ale cuplului. Una dintre fiice a povestit cum, în momentul în care Bill a aflat de decesul soției și-a smult masca de față și a spus că nu mai vrea oxigen

”Când i s-a spus că mama a murit, a încercat să își smulgă masca de pe față și a spus că nu mai vrea oxigen. Tata a refuzat să poarte masca, nu știm de ce, dar nu a vrut să continue” , a spus Rosemary, fiica cuplului.

Aceasta a declarat că tatăl său a murit câteva ore mai târziu, în somn.

”El a continuat să fie îngrijit și a murit liniștit în somn câteva ore mai târziu. Probabil că tata nu a vrut să trăiască fără mama. Erau o pereche și este greu să-ți imaginezi viața fără partenerul tău” , a adăugat aceasta.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus deces familie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H