A apărut FILMUL COMPLET al bătăii dintre Cristian Boureanu şi poliţişti. DETALIUL ŞOCANT care schimbă radical situaţia VIDEO

La peste o jumătate de an de la altercaţia pe care Cristi Boureanu a avut-o cu poliţiştii de la Rutieră a apărut şi filmul complet al accidentului, care dezvăluie un detaliu şocant.

31 ian. 2018, 12:06
A apărut FILMUL COMPLET al bătăii dintre Cristian Boureanu şi poliţişti. DETALIUL ŞOCANT care schimbă radical situaţia VIDEO

În noaptea de 9 iunie 2017, maşina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Fostul politician s-a manifestat violent, lovind un polițist cu genunchiul în zona inghinală. Poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Cristian Boureanu mai primeşte o lovitură. Ce vrea fosta lui soţie, mama Ioanei FOTO

Filmul complet, redat de imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din Piaţa Charles de Gaulle, prezintă un detaliu șocant: la doar două minute după ce maşina de Poliţie pleacă, cu Boureanu încătuşat, în zonă a apărut un maturător care a curăţat insistent urmele rămase după conflict. Mai mult, pe înregistrare se vede cum cei patru poliţişti îi arată măturătorului unde să cureţe, iar apoi se uită atent în zona în care a căzut Boureanu, părând că încearcă să șteargă ceva.

Cristi Boureanu a fost arestat, fiind acuzat de ultraj. A fost eliberat după două luni.