A apărut parfumul cu miros de ziar sau carte proaspăt tipărită

Publicat: Luni, 02 Iulie 2012 16:36 // Actualizat: Luni, 02 Iulie 2012 16:36 // Sursa: RTV.net

“Paper Passion” este un parfum care celebrează senzualitatea cărţilor, având aromă de pagini proaspăt tipărite. Astfel, cei care citesc mai mult online, fie cărţi, fie ziare, cu ajutorul parfumului, poate avea senzaţia că ţin în mână  ziarul sau cartea.

Foto: apropo.ro

Parfumul cu aromă de cărţi proaspăt tipărite a fost creat de autorul Gerhard Steidl, parfumierul Geza Schoen şi revista Wallpaper, cu ajutorul celebrului designer Karl Lagerfeld, care spune că "mirosul cărţilor proaspăt tipărite este cel mai frumos miros din lume".

Parfumul de lux costă 115 dolari şi este un omagiu adus hârtiei imprimate, celebrând senzualitatea formidabilă a cărţilor.

Se spune că fiecare iubitor de cărţi este, în adâncul său, un anticar a cărui pasiune pentru textele imprimate e greu de descris în cuvinte. Dar în era ebook-urilor, mirosul cărţilor este resimţit din ce în ce mai rar, obiceiul răsfoirii unei cărţi fiind înlocuit de tehnologie.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iul 10:18
...este resimţit din ce în ce mai rar, obiceiul răsfoirii unei cărţi fiind înlocuit de tehnologie. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/a-aparut-parfumul-cu-miros-de-ziar-sau-carte-proaspat-tiparita_34609.html#ixzz1zdU7fHWC...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H