MARIOARA ZĂVORANU, o viaţă de roman: abandonată în tren, două divorţuri, doi copii pierduţi

Mărioara Zăvoranu a luat viaţa de la început în mai multe rânduri. A fost înfiată. Şi pierdut părinţii şi doi dintre copii. A trecut prin două divorţuri. Şi-a îngropat bărbaţii vieţii ei. Şi-a adunat, după moartea lor, o avere de zeci de milioane de euro

19 apr. 2015, 08:48
MARIOARA ZĂVORANU, o viaţă de roman: abandonată în tren, două divorţuri, doi copii pierduţi

Mariaora Zăvoranu spunea într-un interviu Observator, banii la care a râvnit toată viaţa i-ar fi adus mai mult necazuri decât împliniri. Pentru ei s-a luptat până la sfârşit cu singura ei fiică rămasă în viaţă. Iar sfârşitul le-a prins tot supărate una pe cealaltă. 

Un roman cât pentru cei 67 de ani pe care i-a trăit. Cu împliniri. Dar şi cu multe cumpene. Povestea Mărioarei începe. încă de la naştere. A fost abandonată într-un tren de mama sa naturală. O familie a găsit-o şi a luat-o acasă. Au crescut-o până la 16 ani, când Mărioara a fugit să se mărite. Cu Nicolae Zăvoranu. S-au despărţit după ce ea a născut doi copii cu un alt bărbat. Două fetiţe gemene: Carmen şi Adriana. O a doua căsnicie, cu Nelu Bănicioiu, i-a adus-o pe Oana. În 1977, a trăit însă prima dramă.

Ce a făcut Oana Zăvoranu la capătâiul mamei sale: „De ce ai murit, mamă?”

Fără părinţi, fără doi dintre copii, şi şase ani mai târziu, fără soţ. Întemniţat de regimul comunist pentru delapidare.

La 36 de ani, a ales să se recăsătorească cu primul ei soţ. În noiembrie 2000 însă, necazul a încercat-o din nou.

O vilă impunătoare în Afumaţi, un cimitir privat, un depozit şi mai multe spaţii comericale, toate evaluate de Oana la 65 de milioane de euro. O avere pe care mama sa a adunat-o cu un preţ.

Războiul de şapte ani dintre mamă şi fiică s-a stins pentru scurt timp. S-a reaprins la începutul anului. Oana nu şi-a mai iertat mama până nu a aflat că e moartă.

Lângă Nicolae Zăvoranu şi Nelu Bănicioiu, va fi înmormântată acum Mărioara. Pe pagina ei de Facebook, curg şi acum condoleanţele.

MARIOARA ZĂVORANU, depusă la cimitirul Eternitatea. PRIMELE IMAGINI din capelă VIDEO