Dezvăluiri de ultimă oră despre înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu: Marioara, între soţii ei

Oana a făcut toate pregatirile pentru funeralii, însă nu se ştie dacă apropiaţii Mărioarei Zăvoranu vor putea participa la înmormântare, pentru că regulile la cimitir sunt foarte stricte şi numai oana decide cine intră şi cine nu.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 05:55
Dezvăluiri de ultimă oră despre înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu: Marioara, între soţii ei

Oana Zăvoranu îi va îndeplini mamei ei ultima dorinţă, aceea de a fi înmormântată între cei doi soţi ai ei, Zăvoranu şi Bănicioiu, chiar dacă Oana va trebui să mute trupul unuia dintre ei, potrivit România TV.

Oana a instituit reguli stricte pentru cei care vin să participe la înmormântările care se fac în cimitirul ei. Regula draconică instituită de Oana este aceea că nimeni nu intră în cimitir şi nu asistă la o înmormântare fără să aibă acordul ei.

Aseară, o bătrâna a ajuns la cimitir spunând că este mama Mărioarei Zăvoranu, cea pe care a abandonat-o in tren atunci când ea era mică.

Bătrâna a fost întoarsă de la poarta cimitirului de către Oana Zăvoranu care nu a vrut să o primească.
Femeiacare venise cu un buchet de lalele pentru fiica ei moartă, a fost umilită de Oana şi a făcut cale-ntoarsă, după ce Oana i-a spus clar că nu o primeşte. De supărare, bătrâna a blestemat-o pe Oana, spunându-i ca „Dumnezeu să nu o ajute”.

Citeşte şi Oana Zăvoranu şi-a umilit bunica. Mama Marioarei nu a fost lăsată să-i vadă fiica moartă VIDEO

După cum s-a putut vedea, nici chiar apropiaţii Oanei Zăvoranu nu au putut intra înauntru, la priveghiul Marioarei Zăvoranu. Acelaşi lucru se întâmplă însă şi cu cei care au aici rude înmormântate. Ei nu pot intra aici pentru că cimitirul este închis din dispoziţiile date de Oana.

Oana şi-a făcut curaj a venit sa-şi vadă mama şi a trimis o coroană de flori cu un mesaj extrem de emoţionant: Te iubesc! Şi nimeni şi nimic nu-ţi va putea lua locul. In felul meu introvertit, asemenea tatălui meu, te-am iubit, Mamă!