A apărut un Fuego de 9 ani în Piteşti. Artistul promite să se ocupe de el

A apărut Fuego II. Artistul are o mini sosie la Piteşti, un băiat de 9 ani, care îi seamănă perfect şi la cântec şi la fizic. Drept urmare, Fuego vrea să se ocupe de el şi de viitorul lui artistic. Mai ales că băiatul îl divinizează pe artist de când avea trei anişori. În plus, copilul îşi face temele pe muzica lui Fuego.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 10:21
A apărut un Fuego de 9 ani în Piteşti. Artistul promite să se ocupe de el

Robert Dincă, mini-sosia de la Piteşti a lui Fuego, are motive de bucurie, scrie cancan.ro. Cântăreţul i-a promis micuţului de curând, cu ocazia unui concert al său, că se va ocupa de cariera lui muzicală, pentru că este foarte talentat.

Vestea ca Fuego se interesează de soarta lui l-a bucurat peste măsură pe micuţul Robert, care de la vârsta de trei ani îl imită pe artist. Impresionat de talentul băiatului care îi mai seamănă perfect şi la înfăţişare, Fuego i-a promis ca va lua legătura cu profesorul lui de canto pentru a decide viitorul său muzical.

„Are calificativul F.B. pe linie. Cum vine acasă, mănâncă, dă drumul la muzica lui Fuego şi se apucă de lecţii. A luat premiul întâi şi a fost premiat pentru că este cel mai fidel cititor de la bibliotecă”, a spus Cristina Dincă, mama lui Robert. De asemenea, Robert este celebru în şcoală, iar colegii l-au botezat Fuego Jr.