A aşezat trei lămâi pe noptieră lângă pat. Iată ce s-a întâmplat

Energiile negative care ne inconjoara ne pot afecta starea materiala, relatiile interumane si sanatatea. Iar aceste energii se acumuleaza de multe ori in mediile inchise, precum spatiul locuintei.

27 apr. 2016, 09:15
A aşezat trei lămâi pe noptieră lângă pat. Iată ce s-a întâmplat

Lamaia ascunde numeroase proprietati benefice. Pe langa faptul ca este benefica pentru organism si un ingredient excelent pentru produsele cosmetice, lamaia poate imbunatati energiile casei. Pentru un plus de energie pozitiva in spatiul caminului, urmeaza sfatul pe care ti-l prezentam in continuare: asaza cateva lamai verzi intr-un loc al casei in care petreci de regula cel mai mult timp, iar energiile negative se vor disipa, potrivit secretele.com.

Exista mai multe modalitati in care poti folosi lamaile pe post de filtru energetic. Iata cateva dintre ele:

1. Cel mai simplu mod de a indeparta energia negativa consta in asezarea a trei lamai verzi in diferite locuri din casa. La fiecare cateva zile, inlocuieste lamaile folosite cu altele proaspete, si asta e tot.

2. Un alt mod de a imbunatati energia casei este sa exploatezi si proprietatile aromatice ale lamaiei. Fierbe putina coaja de lamaie in apa de ploaie.

3. Lamaile pot fi folosite inclusiv pe post de amulete sau talismane, care indeparteaza energiile negative, atrag energie benefica si te protejeaza de necazuri. Pentru aceasta metoda se recomanda sa folosesti un cos sau o oala din ceramica sau din lut. Asaza apoi in vas 9 lamai in felul urmator: formeaza un cerc din 8 lamai, iar pe cea de-a 9-a asaz-o chiar in mijloc. Pregateste apoi inca un vas mai mare si imprastie in el putin orez.

Dupa aranjarea lamailor in vasul de teracota, asaza sub el vasul cu orez, apoi baga-le pe amandoua la frigider. Un talisman perisabil care trebuie tinut la frigider ca sa se mentina proaspat, dar care functioneaza de minune.

Daca esti invidiat de colegii de munca sau relatiile familiale nu merg chiar ca pe roate, metoda te poate ajuta sa inlaturi tensiunile si sa atragi mai multa energie pozitiva in viata.

4. Poti chiar sa porti talismanul la tine, sau sa il tii intr-un sertar la locul de munca. Trei lamai verzi sunt suficiente in acest scop. Daca lamaile se deshidrateaza si se innegresc mai repede decat ar fi normal, este semn ca in jur exista multa negativitate, si ca fructele au absorbit si filtrat energiile mediului ambiental. Repeta procedeul pana la echilibrarea fluxului energetic.

5. Poti folosi la fel de bine si zeama de lamaie, pe care o poti pulveriza din cand in cand prin incaperile casei, insistand mai ales la colturi. Daca asezi cele trei lamai pe noptiera langa pat, poti atrage in viata si mai multa dragoste.

Citeşte şi Ce se întâmplă în organism dacă mănânci banane verzi