Tânără, filmată când fura o rochie de mireasă. Iubitul: Să vedem cine te mai ia de nevastă! VIDEO

O tânără americancă din New Jersey a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin mergând repede pe stradă cu o rochie de mireasă pe care o furase.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 15:23
Tânără, filmată când fura o rochie de mireasă. Iubitul: Să vedem cine te mai ia de nevastă! VIDEO

Femeia mergea atât de repede, de frică să nu fie descoperită că furase rochia, încât fetiţa ei, o micuţă care nu părea să aibă mai mult de 3-4 ani, abia se putea ţine după ea.

Când vânzătorii şi-au dat seama ce se întâmplase, deja era prea târziu. Femeia nu mai era de găsit. Totuşi, personalul magazinului o văzuse împreună cu alte femei, care păreau să-i fie complice, deşi acestea au negat acest lucru. 

Personalul magazinului a spus că  femeia a cerut să probeze mai multe rochii, a intrat în cabină şi, în timp ce complicele ei îşi făceau de lucru prin magazin, distrăgându-le atenţia vânzătorilor, femeia a dispărut cu cea mai scumpă rochie dintre cele pe care le ceruse, în valoare de 5.000 de dolari.

Când a aflat de cele întâmplate şi a văzut imaginile difuzate de presă cu femeia fugind din magazin cu rochia de mireasă, cel care urma să îi fie soţ a avut o reacţie furibundă: „Să vedem acum cine o mai ia de nevastă!”…