A câștigat la loterie o sumă uriașă, iar acum își caută soție cu care să împartă banii: ,,Vreau doar să mă îndrăgostesc”

Un bărbat de 41 de ani a dat lovitura la loterie, iar acum caută o femeie cu care să își împartă averea. Nu are pretenții prea mari de la viitoarea parteneră, însă își dorește să fie iubit.

09 nov. 2022, 18:21
A câștigat la loterie o sumă uriașă, iar acum își caută soție cu care să împartă banii: ,,Vreau doar să mă îndrăgostesc”

Un bărbat de 41 de ani a dat lovitura la loterie, iar acum caută o femeie cu care să își împartă averea. Zece milioane de euro a câștigat bărbarul originar din Germania. Înainte de suma uriașă de care se bucură în prezent, acesta avea o viață obișnuită. A lucrat la o fabrică din Dortmund, iar imediat după ce a încasat suma uriașă și-a dat demisia.

În ce a investit banii până acum

Ei bine, adio vremurilor când era un simplu muncitor de rând. Viața lui s-a schimbat semnificativ după ce a încasat premiul uriaș. Bărbatul și-a cumpărat un Ferrari de peste 400.000 de euro. Însă nu s-a oprit aici. Și-a mai cumpărat și un Porsche de 200.000 de euro, un ceas scump, dar și localul preferat.

Dacă pare că are tot ce își dorește și bani din plin, ei bine totuși acesta este în căutareaa unui suflet pereche cu care să poată să împartă averea.

Ce criterii trebuie să îndeplinească viitoarea iubită

„Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia să-i placă să călătorească și este pregătită să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere”, a a declarat bărbatul, potrivit Digi24.

Chiar și așa bărbatul pare chibzuit și are un plan bine pus la punct. Și-a ajutat familia cu bani, iar în viitor vrea să facă acte de caritate și să ajute copii nevoiași.

Dacă credeți că se va opri din a jucat la loterie, ei bine, nu. Joacă de 15 ani și va continua să o facă.

Citește și: Marian Godină i-a ironizat pe Lia Bugnar şi Tudor Chirilă. „Pe cine ar înjura oamenii experţi de pe internet?”

Citește și: Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă