Marian Godină i-a ironizat pe Lia Bugnar şi Tudor Chirilă. „Pe cine ar înjura oamenii experţi de pe internet?”

Marian Godină a explicat de ce a fost nevoie să se deschidă dosar penal după ce regizoarea Lia Bugnar a căzut cu bicicleta și s-a lovit. Poliţistul l-a luat la ţintă şi pe Tudor Chirilă, care a comentat ironic acest subiect.

09 nov. 2022, 18:08
Marian Godină i-a ironizat pe Lia Bugnar şi Tudor Chirilă. „Pe cine ar înjura oamenii experţi de pe internet?”
Marian Godină i-a ironizat pe Lia Bugnar şi Tudor Chirilă. "Pe cine ar înjura oamenii experţi de pe internet?"

Marian Godină i-a ironizat pe Lia Bugnar şi Tudor Chirilă. Regizoarea a dezvăluit că a ajuns la spital după ce a căzut cu bicicleta şi s-a lovit la barbă, iar recepţionera a chemat un poliţist, lucru care i s-a părut  absurd. La câteva zile, Tudor Chirilă a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ironic legat întâmplarea prin care a trecut Lia Bugnar. „Neața, am căzut ieri cu bicicleta și în drum spre spital m-am răzgândit că m-am gândit să nu mă bage în pușcărie cu dosaru’ penal”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Citeşte şi: Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut cu bicicleta. Poliția o cercetează după ce s-a lovit singură. De noaptea minții! „O să ajung să mă bag la închisoare eu pe mine”

Marian Godiă i-a ironizat pe cei doi şi a explicat de ce a fost nevoie să se deschidă un dosar penal în cazul regizoarei.

„Se dă următoarea speță: Stan Păpușă se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov, prezentând niște contuzii și zgârieturi la nivelul feței, capului și membrelor. Bărbia îi este deschisă și necesită câteva copci. Cu toate astea, el e conștient și lucid, declarând personalului medical că a căzut singur de pe bicicletă.

O asistentă care cunoaște legea, sună la Poliție unde relatează ce i s-a spus de către Stan Păpușă. Polițistul, fost coleg de clasă la orele de procedură penală cu Tudor Chirilă și cu o altă actriță, și ea mare cunoscătoare de drept, întreabă încă o dată, cât să se asigure:

– Deci a căzut singur, da? Așa a declarat, da?

– Da, da, confirmă asistenta medicală.

– Păi, atunci urați-i multă sănătate că noi nu avem treabă, m-am consultat și cu Tudor Chirilă, cântărețul și zice că n-are sens să cercetăm nimic, ar fi absurd și doar o risipă de bani și alte resurse. Sănătate multă biciclistului, la revedere!

În scurt timp, lui Stan Păpușă i se face rău, își pierde cunoștința și intră în comă. Deși medicii fac tot posibilul, Stan Păpușă moare și îi este anunțată familia. Părinții lui Stan ajung la spital și întreabă cu disperare ce s-a întâmplat.

– A căzut singur cu bicicleta.

– Cum doamnă? Dacă l-a atins cineva, uitați ce urme are, nu avea cum să cadă singur. Sigur l-a atins vreo mașină! Unde e poliția? Nici măcar nu au venit aici?

– N-au venit, a zis Tudor Chirilă că nu-i nevoie, că ar fi absurd. Ar râde internetul de ei în comentarii și si-ar da cu părerea toți specialiștii.

Întrebări: Cine ar fi responsabil pentru această situație? Pe cine ar înjura oamenii experți de pe internet? De la cine s-ar căuta răspunsuri? De la cântărețul Chirilă precis nu. Da, aţi ghicit! Ar fi de vină poliția pentru că nu s-a sinchisit să facă nimic.

PS – dacă vi se pare imposibilă speța, ca cineva să se prezinte la spital lucid și conștient, iar în câteva minute să moară, aflați că am trăit-o pe pielea mea, atunci când am aflat că persoana cu care tocmai vorbisem a murit la scurt timp, deși părea foarte bine”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, pus la zid după o glumă neinspirată făcută la Vocea României. Ar fi râs de săraci: „Vi i-aţi luat de la acelaşi second hand?”