Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă

Fulgy a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Mezinul familiei Clejanilor e nevoit să plătească cheltuielile de judecată.

09 nov. 2022, 17:24
Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă

Fulgy a ajuns în această situație după ce, în luna iunie a anului trecut, a tâlhărit un jurnalist care îl filma. I-a luat telefonul și l-a agresat fizic. Mai mult, Fulgy l-a amenințat pe jurnalist cu moartea.

Fulgy s-a trezit cu proces penal, iar în luna aprilie a primit și o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. A fost nevoit să plătească 10.000 de lei drept despăgubire. Apoi, fiul Clejanilor a depus apel, iar magistrații au venit cu o decizie definitivă.

Va fi nevoit să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 400 de lei.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă’, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Citește și Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”

În luna aprilie, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Sentința primită de tânărul artist a fost atacată cu apel.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale’, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Citește și Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat: „Ca să vedeți și voi ce înseamnă banii!”