A câştigat un jackpot de 45.000 de dolari, însă nu şi-a revendicat premiul. S-a înecat cu biletul în buzunar

Un bărbat din Michigan a câştigat un jackpot de 45.000 de dolari, însă nu şi-a revendicat premiul. Din păcate, acesta s-a înecat cu biletul în buzunar. Gregory Jarvis avea 57 de ani şi a câștigat jackpot-ul pe 13 septembrie, la Hanul Blue Water din Caseville, potrivit New York Post.

30 sept. 2021, 11:47
A câştigat un jackpot de 45.000 de dolari, însă nu şi-a revendicat premiul. S-a înecat cu biletul în buzunar
Un bărbat din Michigan a câştigat un jackpot de 45.000 de dolari

A câştigat un jackpot de 45.000 de dolari. „Un bărbat simpatic, venea aici în fiecare zi. Cineva a zis că tocmai s-a câșigat jackpotul și l-a întrebat dacă el este norocosul. Era foarte încântat”, a povestit proprietarul hanului, Dawn Talaski.

Citeşte şi: Premiu exorbitant la loterie, un american a câştigat un miliard de dolari la Mega Million

A câştigat un jackpot de 45.000 de dolari, apoi s-a înecat cu biletul în buzunar

Jarvis și Talaski s-au întors la han o săptămână mai târziu, unde au consumat alcool. Marele câștigător încă nu își ridicase premiul, deoarece nu avea pregătite toate documentele necesare.

Dawn Talaski a mărturisit că a devenit îngrijorată în momentul în care acesta nu și-a mai făcut apariția la han. „Nu a venit toată săptămâna și ne-am gândit ca este ceva în neregulă”.

Mai târziu în aceeași zi, șeful lui Jarvis a mers la han, spunând că nici la muncă nu a ajuns.

Vineri, un rezident al unei plaje private a anunțat poliția că în apă se află un cadavru. Autoritățile au transmis că este vorba despre Jarvis. „Credem că își lega barca, a alunecat și a căzut, s-a lovit la cap și a murit în apă”, a transmis poliția, notează Stirileprotv.ro.

Autopsia a confirmat teoria inițială a oamenilor legii. „Plănuia să încaseze banii și să meargă să-și viziteze tatăl și sora din Carolina de Nord”, a spus Talaski. Biletul câștigător a fost dat rudelor lui Jarvis.