A cerut în căsătorie pe cine nu trebuia. Povestea incredibilă a unui bărbat infidel

Perioada sărbătorilor de iarnă este încărcată de magie și pentru că atmosfera este una specială, foarte mulți bărbați decid că acest cadru este perfect pentru a-și cere partenerele în căsătorie. Cuprins de emoție, un bărbat a decis să facă pasul cel mare în ajunul Anului Nou, dar ulterior a realizat că a cerut în căsătorie pe cine nu trebuia.

11 ian. 2019, 11:59
A cerut în căsătorie pe cine nu trebuia. Povestea incredibilă a unui bărbat infidel

Povestea unui bărbat infidel a stârnit amuzamentul internauților, scrie avantaje.ro. Ceea ce trebuia să fie o cerere în căsătorie perfectă s-a transformat într-o situație greu de gestionat, motiv pentru care bărbatul a solicitat consultanță juridică în mediul online.

Citeşte şi Eşti înşelat sau nu? Top comportamente considerate infidelitate şi ce ascund ele

A cerut în căsătorie pe cine nu trebuia! Povestea incredibilă a unui bărbat infidel

Un bărbat infidel a început anul 2019 cu stângul. Acesta a povestit în cadrul unei discuții pe un forum o întâmplare petrecută în ajunul Anului Nou și care l-a pus în mare încurcătură. Deși avea o relație stabilă, bărbatul se îndrăgostise de o colegă de muncă și chiar plănuia să o ceară în căsătorie. Fiind foarte hotărât, bărbatul a cumpărat inelul de logodnă, însă situația s-a complicat ulterior. La petrecerea de Revelion, bărbatul a mers însoțit de iubita oficială și cuprins de atmosfera de sărbătoare, acesta și-a cerut partenera în căsătorie. După ce a făcut acest gest, bărbatul a realizat că a cerut în căsătorie pe cine nu trebuia, însă era deja mult prea târziu, iubita acestuia dând vestea cea mare pe rețelele de socializare, potrivit thesun.co.uk.

Pentru că a încurcat iubita cu amanta, bărbatul a căutat o rezolvare a problemei pe internet, întrebând dacă poate anula logodna și poate recupera inelul.

Povestea bărbatului infidel i-a uimit pe cei care au citit-o, acesta fiind sfătuit să îi spună adevărul iubitei sale și în acest mod să recupereze inelul de logodnă. La scurt timp după ce a făcut publică povestea lui, bărbatul a mărturisit că a decis să rămână alături de logodnica lui, având în vedere că mama acestuia o simpatizează și nu și-a dorit să o dezamăgească.