A cincea zi de proteste. Boc a mers să discute cu Băsescu la Cotroceni

La ora la care bucureştenii protestau în Piaţa Universităţii, premierul Emil Boc a mers la Palatul Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 16:12
A cincea zi de proteste. Boc a mers să discute cu Băsescu la Cotroceni

UPDATE Premierul Boc a plecat de la Cotroceni în jurul orei 19:30, după aproape o oră de discuţii cu preşedintele Băsescu. Nu au fost oferite informaţii oficiale despre întâlnirea dintre cei doi.

Boc s-a dus la Cotroceni după o zi plină, în care s-a decis revenirea lui Raed Arafat la Ministerul Sănătăţii.

Deşi înlăturarea lui Arafat a constituit scânteia care a provocat protestele din ultimele zile, oamenii au ieşit şi astăzi în stradă.

Întâlnirea lui Boc cu Băsescu are loc şi în contextul acestor proteste şi fix la ora la care Piaţa Universităţii este luată cu asalt de bucureşteni.

Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc a spus că revenirea lui Arafat la MS a avut loc deoarece există voinţă „din ambele părţi”, acesta având marţi dimineaţă o discuţie şi cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Sănătăţii.

Vom reveni cu amănunte.