A comandat mâncare de la McDonald’s, cu menţiunea ‘fără salată’. Ce a primit tânărul în schimb l-a lăsat fără nicio replică (FOTO)

Moftul unui tânăr care şi-a comandat mâncare de la McDonald's i-a făcut pe oamenii de pe internet să devină isterici atunci când au aflat de experienţa prin care a trecut.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 14:32

Soţia tânărului a povestit că lui nu îi place salata, motiv pentru care atunci când şi-a comandat burger prin Uber Eats a selectat opţiunea „fără salată”. Fără să-şi dea seama, a şters şi celelalte ingrediente, singurul rămas fiind ketchup-ul.

Femeia şi-a fotografiat soţul, care părea vizibil dezamăgit atunci când şi-a desfăcut comanda.

„Soţul meu a comandat McDonald’s de pe Uber Eats. A debifat toate opţiunile care conţineau salată, fiindcă nu îi place, fără să îşi dea seama că a debifat şi pâinea şi puiul…”, a povestit femeia.

Dar acest lucru înseamnă că el a plătit un chicken burger la preţul total, iar în realitate a primit doar ketchup.

„Deci acesta este burgerul de pui pentru care a plătit 3 lire sterline plus 4 lire sterline livrarea”, a adăugat tânăra.

Reacţiile internauţilor

Postarea ei de pe Facebook a primit peste 8.000 de like-uri şi 1.600 de comentarii.

„Mi-a făcut ziua”, a scris un internaut.

„Sunt mai şocat de faptul că ei chiar au trimis această comandă. Ei ştiau cu siguranţă că a fost o greşeală, dar au vrut să râdă de el”, a mai spus un internaut.