A devenit faimos fără să spună nimic. Al doilea cel mai urmărit TikToker din lume nu scoate o vorbă în filmuleţele sale VIDEO

Senegalezul Khaby Lame este al doilea cel mai urmărit TikToker din lume și primul din Italia, asta deși nu scoate o vorbă în filmulețele postate.

23 sept. 2021, 09:28
A devenit faimos fără să spună nimic. Al doilea cel mai urmărit TikToker din lume nu scoate o vorbă în filmuleţele sale VIDEO

Pandemia l-a lăsat fără job pe Khaby Lame în aprilie 2020, atunci când s-a și apucat de TikTok iar acum are aproape 113 milioane de urmăritori și 1,7 miliarde de like-uri. Acum, el a ajuns să valoreze aproape 2,7 milioane de euro şi este al doilea cel mai urmărit TikToker din lume.

Deşi nu scoate niciun cuvânt în filmuleţele sale, Khaby spune că are succes pentru că este foarte expresiv și arată ceea ce majoritatea dintre noi gândesc. Cei mai mulți urmăritori sunt din America de Sud, majoritatea din Brazilia.

Citeşte şi Copiii sub 14 ani au voie doar 40 de minute pe zi pe versiunea chineză a TikTok. De asemenea, este interzis accesul în aplicaţie după ora 22.00

Se estimează că tânărul face până la 70.000 euro pe postare, iar într-un interviu recent a declarat că vrea să strângă suficienți bani pentru a-i cumpăra mamei sale o casă în Italia, acolo unde și locuiește de ani de zile.

Citeşte şi Prima facultate de TikTok din lume a fost inaugurată. „Dacă vrei să fii un lider în viaţă, asta e pentru tine”