A „dispărut” 9 luni după cea fost umilit în ring, iar acum a rupt tăcerea! Ce a decis „Hulk din Iran”

Sajad Gharibi (30 de ani), supranumit "Hulk din Iran" din cauza fizicului său impunător (1,88 metri şi 175 de kilograme) a stat aproape un an într-un con de umbră, după ce a fost umilit în ringul de box de către un alt culturist, Kazakh Titan.

02 iun. 2023, 09:25
A „dispărut” 9 luni după cea fost umilit în ring, iar acum a rupt tăcerea! Ce a decis „Hulk din Iran”
A "dispărut" 9 luni după cea fost umilit în ring, iar acum a rupt tăcerea! Ce a decis "Hulk din Iran"

A „dispărut” 9 luni după cea fost umilit în ring, iar acum a rupt tăcerea! „Hulk din Iran” nu a mai postat nimic pe internet vreme de 9 luni, însă acum și-a anunțat revenirea şi a publicat imagini din sala de forță. „Vara trecută am fost ca un copac tăiat de toporul persoanei în care aveam cea mai mare încredere. Un topor al trădării și al decepției. Dar acest copac are rădăcini”, a fost mesajul transmis de Sajad Gharibi.

Citeşte şi: Hulk din Iran, acuzat de cel mai înfricoșător om din lume. „A păcălit lumea cu Photoshop!”

„Cel mai înfricoșător om din lume”, culturistul american Martyn Ford, a refuzat lupta cu „Hulk din Iran” de teamă că se va sinucide! Acesta era convins că Sajad Gharibi ar fi făcut un gest necugetat la finalul ei. „Am pierdut o avere pentru că am refuzat acea luptă. O grămadă de bani. Dar pentru mine n-a meritat să-mi asum acest risc, atâta timp cât el și-ar fi luat viața și s-ar fi întâmplat 100% din cauza mea”, a explicat Martyn Ford, conform Mirror.

Sajad Gharibi a urcat prima şi ultima oară în ring împotriva lui Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut sub numele de Kazakh Titan, dar a rezistat mai puțin de 60 de secunde după care s-a constatat că a pierdut meciul. Asta a fost decizia arbitrului. Reacțiile au fost haioase la adresa lui „Hulk”: „O glumă de luptător”, „De ce i s-a dat voie să folosească în nume cuvântul iranian?” sau „Oare se va sinucide?”, au fost doar câteva dintre comentarii.