Cel mai înfricoşător om din lume explică de ce a anulat lupta cu Hulk din Iran: „Cred că s-ar fi sinucis după luptă” VIDEO

Lupta dintre Sajad Gharibi (29 de ani), supranumit "Hulk din Iran" și Martyn Ford (39 de ani), considerat "cel mai înfricoșător om din lume", programată iniţial pentru data de 2 aprilie, a fost anulată.

11 mai 2022, 11:03
Cel mai înfricoşător om din lume explică de ce a anulat lupta cu Hulk din Iran: „Cred că s-ar fi sinucis după luptă” VIDEO

Martyn Ford a explicat ce s-a întâmplat în timpul întâlniri pe care a avut-o cu Hulk din Iran în Dubai, eveniment menit să promoveze lupta dintre cei doi, care în cele din urmă a fost anulată. Ford susţine că el este cel care a renunţat la luptă, fiind îngrijorat de starea de sănătate a lui Hulk din Iran.

În plus, uriașul de 2 metri și 3 centimetri a explicat că s-a temut că iranianul ar fi putut face un gest necugetat după luptă.

„Sunt profund îngrijorat de sănătatea lui mentală și de cum se simte. Pur și simplu așa sunt eu. Nu pot lupta împotriva cuiva despre care chiar cred că s-ar fi sinucis după luptă.

Am avut un face-off și l-am împins puțin. Felul în care a căzut la pământ… M-am uitat în ochii lui, m-am întors și le-am spus celor prezenți: ‘Nu va mai avea loc nicio luptă'”, a explicat Ford, conform Daily Star.

Ce s-a întâmplat la face-off l-a afectat mental pe iranian, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Gharibi a explicat că, după ce Ford l-a pus la pământ, s-a simțit umilit și nu și-a mai putut contacta familia, din cauza umilinței trăite.

Citeşte şi: Formatele UEFA Champions League, Europa League și Conference League au fost schimbate. Cum se vor desfășura competițiile fotbalistice

„Am mers la Dubai fără sponsori și fără antrenor. De când am ajuns acasă, îmi doresc să mor. O, Doamne, tu știi cât de mult am suferit, îmi este rușine față de poporul iranian. Nu mai pot să îmi sun familia.

De când m-am întors în Iran, nu am vizitat-o deloc. Nu pot. Nu pot să vorbesc cu tatăl meu. Când am vorbit cu mama mea, mi-a spus ‘Persoana pe care am văzut-o în videoclip nu este fiul meu. Fiul meu este mai puternic decât atât’.

Când cineva nu poate vorbi cu propria familie, își pierde onoarea. Sunt devastat. Ai mei mi-au spus ‘Te vei duce acolo și îl vei distruge’. Unii au zis că am fost plătit ca să cad. Îmi rănește inima. Cum poți să spui asta?

Cum mai pot eu să dorm, cum mă mai pot odihni? Mă simt foarte rău. Nu pot să dorm, iau somnifere. Când o mamă îi spune asta propriului ei copil, cum poți suporta?

Jur că nu am primit nici măcar un dolar. În Dubai, la mic-dejun am mâncat ouă. Dacă aș fi primit vreun dolar, n-aș mai fi putut continua”, a scris iranianul, potrivit Digisport.

Citeşte şi: Rio Ferdinand îi cere scuze public lui Mourinho pentru criticile aduse după plecarea sa de la United


loading...
Partenerii noștri