A doua dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden a fost anulată

Comisia pentru dezbateri prezidențiale a decus anularea celei de-a doua dezbateri dintre Donald Trump și Joe Biden. Actualul președinte al Statelor Unite ale Americii a refutat să participe la o dezbatere virtuală.

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 05:10
A doua dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden a fost anulată

Echipele de campanie a celor doi candidați la alegerile prezidențiale au încercat timp de 48 de ore să găsească o soluține pentru a ține cea de-a doua dezbatere. Ulterior, Comisia pentru dezbateri prezidențiale a decis anularea acesteia.

Citește și: Donald Trump va fi supus unei vizite medicale în direct pe Fox News

Comisia a anunțat joi faptul că în urma infecției lui Donald Trump cu coronavirus, dezbaterea programată să aibă loc la Miami, virtual, cu cei doi candidați în locații separate. Cu toate acestea, actualul președinte a respins ideea, susținând că nu va participa.

O purtătoare de cuvânt a candidatului Biden a declarat că fostul vice-președinte al Americii ar fi fost de acord cu un format virtual.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a încercat să îi convingă pe democrați să mute dezbaterea de pe 15 octombrie pe 22, iar cea de-a doua dezbatere să fie mutată de pe 22 octombrie pe 29. Joe Biden a respins propunerea susținând că ”Nu Donald Trump face programul dezbaterilor; comisia de dezbateri îl face”.