A două seară de fotbal în etapa a cincea din grupele Ligii Campionilor

Miercuri seara este programată a doua serie de meciuri din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League. Pasionaţii de fotbal şi pariuri sportive găsesc pe unibet.ro cote pentru o mulţime de scenarii şi evenimente din timpul partidelor, dar pot paria şi pe clasările finale ale echipelor care se califică în faza următoare a competiţiei.

23 nov. 2016, 14:59

Grupa A expune doua echipe de top – Arsenal si PSG – si doua echipe care cu siguranta vor parasi actuala editie a Ligii Campionilor la finalul fazei grupelor – Ludogoret si Basel. Primele doua formatii au acumulat cate 10 puncte si joaca acum in meci direct. In tur rezultatul a fost 1-1, iar partida Arsenal – PSG pare foarte echilibrata si de aceasta data. Un nou rezultat de egalitate are cota 3,45 la casa de pariuri online Unibet, acolo unde se poate risca si pe repetarea scorului de 1-1: cota 6,75 (este si scorul cel mai probabil, conform analistilor agentiei).

In celalalt meci al grupei, Ludogoret si Basel lupta pentru locul 3. Tot 1-1 a fost in tur si in acest duel si din nou urmeaza o partida echilibrata din punct de vedere al asteptarilor. Se poate paria pe „ambele marcheaza” – cota 1,86.

Mai mult suspans este in grupa B, caci exista trei echipe aproape la egalitate: Napoli si Benfica au cate 7 puncte, iar Besiktas este la mica distanta, cu 6 puncte. Practic, orice este posibil in aceasta grupa in care oricare dintre cele trei echipe poate termina pe primul loc. Dinamo Kiev nu mai poate recupera distanta fata de celelalte clasate, dar teoretic poate cuceri locul 3, intr-un scenariu aflat la limita imposibilului. Mult mai probabil este ca Napoli sa castige miercuri seara cu Dinamo Kiev (cota 1,42), dupa ce in tur rezultatul a fost 2 la 1 pentru italieni. Un nou 2-1 anticipat corect este recompensat cu de 9 ori suma plasata in cazul unui pariu online pe unibet.ro. Benfica joaca in deplasare cu Besiktas, meci in care cel mai putin riscant pariu pare sa fie cel pe situatia in care ambele echipe inscriu, cota 1,92.

Lider in grupa C, Barcelona va juca pe terenul celor de la Celtic si are toate sansele sa castige toate cele 3 puncte – cota 1,27. In tur, scorul a fost unul aproape neverosimil pentru Champions League: 7 la 0 pentru Barca! Tinand cont ca joaca acasa si este de asteptat sa aiba ambitia de a-si „spala” rusinea dupa acel rezultat, Celtic ar putea marca cel putin un gol. Insa si Barcelona doreste victoria si nu va renunta usor. Se poate selecta cota 2,12 pentru „peste 3,5 goluri marcate in meci”.

Manchester City intalneste pe Borussia Monchengladbach, principala urmaritoare in grupa. Englezii au nevoie de cel putin un egal pe teren propriu, dar este de asteptat sa reuseasca sa castige – cota 1,80.

Vedetele grupei D sunt Atletico Madrid (12 puncte) si Bayern Munchen (9 puncte). PSV si Rostov au cate un singur punct si joaca doar pentru pozitia a treia in grupa, fara sanse de calificare mai departe in UEFA Champions League. Diseara, Bayern joaca contra Rostov (dupa 5-0 in tur, nemtii au cota 1,25 pentru castig), iar Atletico Madrid se intalneste cu PSV, sperand la cea de-a cincea victorie (cota 1,33) din cinci meciuri jucate in grupele Ligii Campionilor.