A doua soţie a lui Sergiu Nicolaescu îşi cere partea. Vezi ce vrea să obţină de la Dana

Cea de-a doua soţie a lui Segiu Nicolaescu, Gabriela vrea o parte din vila de la 2 Mai pe care fostul regizor a construit-o chiar pe vremea când era căsătorit cu ea. Fosta soţie susţine că a contribuit şi ea la ridicarea casei de vacanţă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 08:23
A doua soţie a lui Sergiu Nicolaescu îşi cere partea. Vezi ce vrea să obţină de la Dana

Sergiu Nicolaescu iubea marea şi îi plăcea să-şi petreacă verile în casa de vacanţă pe care o avea în localitatea 2 Mai, din judeţul Constanţa. O casă pe care a construit-o pe vremea când era căsătorit cu Gabriela Nicolaescu.

Ea era pictoriţă de costume atunci când l-a cunoscut pe maestru. După trei ani s-au căsătorit, iar zece ani mai târziu au divorţat. „Se pare că Sergiu a prins-o cu un bărbat chiar în casa de la 2 Mai. Nu a putut să suporte o asemenea umilinţă şi a divorţat”, a povestit o sursă din anturajul regizorului, potrivit click.ro.

Acum, cea de-a treia soţie a maestrului, Dana, 36 de ani, s-a hotărât să vândă vila de la mare. Şi, constrânsă sau nu, se pare că va împărţi suma obţinută cu Gabriela.

Citeşte şi: Noi scandaluri între rudele lui Sergiu Nicolaescu. Vezi care sunt ultimele motive de ceartă

Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe. Trupul neînsufleţit al cineastului a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonie participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului.

Citeşte şi Scandalul pe averea lui Sergiu Nicolaescu ia o nouă întorsătură