A evitat o tragedie şi a căzut cu TIR-ul într-o râpă de 8 metri VIDEO

Un tir căzut într-o râpă de opt metri la intrarea în Galaţi. Din cauza ploii, într-o curbă, şoferul autotrenului a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 09:24
A evitat o tragedie şi a căzut cu TIR-ul într-o râpă de 8 metri VIDEO

TIR-ul a fost la un pas să ajungă peste casele oamenilor, dar s-a oprit într-un copac. Localnicii care au case la baza prăpastiei, chiar s-au temut ca maşina să nu ajungă peste ei.

Un autoretren a intrat în tangaj, şoferul evitând o tragedie, să intre pe contrasens într-un autobuz plin cu călători. A ales varianta cealaltă, a ieşit pe partea dreapta şi a coborât parţial o râpă de 70 de grade înclinare„, a explicat Angel Trifan, medic coordonator al SMURD Galaţi.

Unul dintre proprietarii caselor a declarat, la rândul său: „Eu dormeam la momentul respectiv, am auzit o buşitură, am ieşit afară şi am văzut maşina. Eu mă aştept de atâţia ani. Toată lumea mă intrebă, nu ţi-e teamă că o să cadă vreo maşină? Şi-acuma stau cu tir-ul deasupa capului„. 

Şoferul a pierdut controlul volanului din cauza ploii abundente şi a carosabilului umed. El a fost testat de poliţişti, însă nu consumase alcool. Autotrenul a fost scos din râpă cu ajutorul unei macarale.