A fost activat planul roşu, accident grav, un autocar cu 33 de pasageri s-a răsturnat la Arad. A fost cerut ajutor Ambulanţei Timiş

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, în urmă cu câteva minute, la ieșirea din Cuied spre Buteni, un autocar în care se află 33 de persoane s-a răsturnat.

10 dec. 2022, 20:35

Update: Accident Arad – Până la această oră, 7 victime au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital. Toate cele 7 vicitme sunt conștiente și cooperante. Continuă evaluarea de către cadrele medicale aflate la fața locului.

Potrivit ultimelor informații, “autocarul s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieșire din localitatea Cuied spre localitate Buteni. Este activat planul roșu de intervenție pentru că este posibil să avem 33 de victime. Intervin forțe și mijloace ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad cu: o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanță C și 9 ambulanțe tip B). Din ordinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, ISU Timiș a dislocat 3 ATPVM și 3 EPA tip B”, transmite ISU Arad.

Accident mortal cu două maşini şi un TIR pe DN 2 în Vrancea. O femeie a murit, patru victime au ajuns la spital

UPDATE ORA – „Toate cele 33 de persoane s-au evacuat din autocar, nu sunt persoane încarcerate. Din primele informații există 5 victime, care necesită îngrijiri medicale. Autocarul este răsturnat pe partea stângă la 1 metru adâncime într-un șanț.”

Intervin forțe și mijloace ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad cu: o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanță C și 9 ambulanțe tip B)

Mihaela, tânăra de 29 de ani care a murit în teribilul accident din Iaşi de Moş Nicolae, condusă pe ultimul drum
Din ordinul IGSU, ISU Timiș a dislocat 3 ATPVM și 3 EPA tip B. La faţa locului intervin echipaje de descarcerare de la ISU Arad.

„Accident rutier cu descarcerare, autocar cu 33 de persoane, răsturnat la ieşire din Buteni, spre Cuied. S-a activat planul roşu”, a transmis ISU Arad.

Intervenţia pompierilor este în dinamică. La fața locului au sosit şi echipaje de Poliţie.