Mihaela, tânăra de 29 de ani care a murit în teribilul accident din Iaşi de Moş Nicolae, condusă pe ultimul drum

Mihaela, tânăra mamă care a murit în urma unui cumplit accident rutier produs de Moş Nicolae, a fost înmormântată sâmbătă la Prisăcani. Femeia a murit strivită de un cap de pod în loc să ajungă acasă la copilul care o aştepta de Moş Nicolae. Împreună cu ea a murit şi copilul pe care îl purta în pântece.

10 dec. 2022, 13:16
Mihaela, tânăra de 29 de ani care a murit în teribilul accident din Iaşi de Moş Nicolae, condusă pe ultimul drum

Zi grea pentru familia tinerei Mihaela. Femeia de doar 29 de ani a murit pe 6 decembrie într-un accident rutier produs între localităţile Oprişeni şi Ţuţora, din judeţul Iaşi.

Mihaela pleca spre Iaşi, la serviciu, la volanul unui autoturism Volkswagen Golf. Se pare că femeia circula cu viteză şi nu purta centură de siguranţă pentru că era însărcinată. Într-o curbă, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi autoturismul a căzut în rigola de pe marginea drumului, unde a lovit violent un podeţ.

În scurt timp de la producerea accidentului, la locul respectiv a venit şi soţul femeii, care a reproşat poliţiştilor cât şi celor din localitate faptul că drumul era alunecos în momentul producerii accidentului rutier.

Acum, locul în care Mihaela s-a stins a fost acoperit de candele și flori, printre bucăți de plastic și metal, ce au rămas în urma cumplitului accident.

Mihaela şi soţul ei formau o familie model în Prisăcani. Tânăra lucrase o vreme la Primăria Prisăcani ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la Omini Clinic. Un băieţel de doar 3 ani va creşte fără mamă.

“O cunoşteam bine, era o femeie foarte bună. Terminase facultatea de Drept şi aştepta al doilea copil. Celălalt are câţiva anişori. Ea lucra ca recepţioneră la o clinică din Iaşi”, a spus un localnic din sat.