A fost călcat de camion şi a trişat moartea:Medicii i-au adunat corpul dezmembrat într-o pătură FOTO

Un tânăr de 23 de ani a păcălit moartea în mod miraculos, după ce a fost lovit de un camion de 15 tone. Acesta a fost atât de grav accidentat, încât medicii sosiţi la faţa locului i-au găsit organele interne împrăştiate peste tot pe şosea.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 18:13

În noaptea de 2 iunie 2012, Lewis Godfrey din Leicestershire, Marea Britanie, a fost atacat de mai mulţi indivizi, potrivit dailymail.co.uk. Aceştia l-au lovit de mai mult ori în cap şi l-au aruncat în stradă, unde a fost călcat de un camion. Pentru că şoferul camionului nu şi-a dat seama că a agăţat pe cineva, Lewis a fost târât preţ de câţiva zeci de metri.

Medicii care au ajuns la locul accidentului l-au declarat mort pe Lewis după ce inima i s-a oprit, însă, la scurt timp, aceasta a pornit în mod miraculos. În ambulanţă, în timp ce corpul lui dezmembrat stătea adunat într-o pătură, inimia i s-a oprit din nou, însă paramedicii au reuşit să-l readucă la viaţă.

Doctorii de la spital, care au preluat cazul de la paramedici au fost, pur şi simplu, şocaţi de starea în care se afla victima. Tânărul pierduse o cantitate foarte mare de sânge, suferise răni severe, pelvisul era rupt, intestinele îi atârnau în afară, iar muschiul de pe piciorul stâng îi era, pur şi simplu, smuls. 34 de medici şi asistente au fost mobilizaţi pentru a-i salva viaţa băiatului.

Lewis a stat 16 zile în comă. Medicii nu se mai aşteptau ca el să mai poată merge vreodată, iar din cauza loviturilor de la cap, se aşteptau ca tânărul să rămână o legumă. Cea mai mare surpriză pentru toată lumea a venit după cinci luni de la oribilul accident, când tânărul şi-a revenit complet.

„Uneori mi-e greu să cred că sunt în viaţă. Nu îmi amintesc nimic din momentul atacului şi al accidentului, însă sunt de-a dreptul şocat atunci când tata îmi povesteşte prin ce am trecut. Sunt hotărât să mă întorc la viaţa mea de dinainte de accident, iar acum, cu ajutorul medicilor, sunt capabil să pot merge din nou”, a declarat Lewis Godfrey.

Acum, tânărul are în cap o bucată de titan, pe care medicii au folosit-o pentru a-i reconstitui craniul distrus.