A fost cel mai bogat om de pe pământ timp de două minute. Apoi a pierdut TOT

Un bărbat a devenit un multi-cadrilionar în câteva minute, dar bucuria a fost de scurtă durată, greşeala a fost corectată în câteva minute.

05 mart. 2023, 17:41
A fost cel mai bogat om de pe pământ timp de două minute. Apoi a pierdut TOT
Chris Reynolds

Chris Reynolds, cel mai bogat om din toate timpurile, a pierdut întreaga avere în două minute. Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să devii milionar ? Dar miliardar? Un bărbat a ocolit toate acestea și a devenit brusc un multi-cadrilionar în câteva minute, scrie LadBible.

Americanul a devenit cea mai bogată persoană din toate timpurile pentru un moment foarte scurt, înainte de a pierde totul.

Copilul miliardarilor, găsit mort într-un hotel de lux. „Cauza este neclară”

Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani, și-a deschis contul Paypal într-o zi din iulie 2013, pentru a descoperi că a fost creditat în cont cu 92 de cvadrilioane de dolari – 92.233.720.368.547.800 de dolari pentru a fi exact – făcându-l pe scurt cel mai bogat om și singurul cvadrilionar care a pășit pe Pământ.

Diverse instituții de știri care au auzit despre eveniment s-au grăbit să sublinieze că, la acea vreme, bărbatul din comitatul Delaware era de un milion de ori mai bogat decât mogulul telecomunicațiilor Carlos Slim, care avea o avere netă de 67 de miliarde de dolari.

Povestind momentul, Reynolds a declarat pentru CNN: „Este un lucru curios. Nu știu, poate cineva s-a distrat.

Trebuie să fi fost un șoc pentru Reynolds, deoarece și-a amintit că cea mai mare sumă pe care a primit-o prin PayPal a fost „puțin peste 1.000 de dolari” din vânzarea unor anvelope BMW de epocă pe eBay.

Miliardarii lumii îşi cumpără buncăre de sute de milioane de dolari. Piaţa a crescut cu peste 500% de la începutul războiului din Ucraina GALERIE FOTO

Paypal a lansat o declarație în care spunea: „Este evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds a înțeles circumstanțele”.

Serviciul de plată online s-a oferit să doneze o sumă de bani unei organizații de caritate la alegerea lui Reynold ca plată pentru accident.