A fost condamnat la 5 ANI de ÎNCHISOARE pentru TENTATIVĂ DE OMOR şi a fugit în Anglia. Acum face furori în MMA VIDEO

Ionuț Nastiuc, 29 de ani, a reușit să-și construiască o carieră de luptător în Marea Britanie, după ce a fost condamnat pentru tentativă de omor în România.

07 oct. 2019, 06:08
A fost condamnat la 5 ANI de ÎNCHISOARE pentru TENTATIVĂ DE OMOR şi a fugit în Anglia. Acum face furori în MMA VIDEO

Ionuț Nastiuc a fost condamnat, în 2018, la 5 ani de închisoare, pentru tentativă de omor, după ce a lovit cu toporul un bărbat, în 2011, scrie Sunday Express. Mai precis, în seara zilei de 8 august 2011, Ionuț Nastiuc, însoțit de tatăl său, se aflau într-o mașină, iar la un moment dat au blocat un alt autoturism în care se afla victima. Ionuț Nastiuc a fost găsit vinovat că l-a lovit pe bărbat cu muchia unui topor, în cap și în zona umărului, victima având nevoie de peste o lună de îngrijiri medicale.

TRAGEDIE în MMA. O luptătoare A MURIT la doar 32 DE ANI. Era supranumită „DRAGONUL ROŞU”

Ionuț Nastiuc a reușit să plece din România în Marea Britanie, unde și-a făcut o carieră în lumea luptelor MMA.

„Ionuț Nastiuc este unul dintr-un lung șir de fugari suspectați sau condamnați pentru crime sau infracțiuni violente în țărilor lor, dar care au dus o viață liniștită în UK înainte de a fi arestați și apoi extrădați”, scrie Sunday Express.

În ciuda acuzațiilor care i se aduc, românul a fost eliberat, luni, în schimbul unei cauțiuni, înaintea de audierea sa în fața tribunalului din Westminster.

Ionuț Nastiuc susține că este nevinovat de acuzațiile ce i se aduc în România și că de fapt el ar fi fost victima unei organizații criminale: „Eu am fost victima. Este multă corupție în România. Când am venit în UK, cazul fusese închis, de aceea nu m-am ascuns. M-am predat singur când am auzit că există un mandat de arestare, însă am fost lăsat liber luni, deoarece autoritățile din România nu au oferit nicio informație”.