A fost condamnată la închisoare după ce şi-a ucis copilul prin malnutriţie! Ea era vegană şi îşi hrănea copilul doar cu fructe şi legume crude! La 1 an şi jumătate, micuţul cântărea doar 7,5 kilograme!

O adeptă a veganismului a fost găsită vinovată pentru moartea fiului ei care, la 1 an și jumătate, cântărea doar 7 kilograme și 700 de grame. În scurta lui viaţă, copilul a fost hrănit doar cu fructe și legume crude.

03 iul. 2022, 01:15

Ezra a murit în 2019 din cauza complicațiilor cauzate de malnutriție. Medicii au descoperit că, în momentul decesului, se împlinea o săptămână de când nu mai fusese hrănit.

Adeptă a veganismului acuzată că şi-a ucis fiul de 1 an şi jumătate prin înfometare

Sheila şi Ryan O’Leary, părinţii micuţului, au fost acuzaţi de crimă și așteaptă să fie judecaţi. Ei au sunat la 911 după ce Ezra a încetat să mai respire. Paramedicii au declarat decesul copilului la fața locului. De asemenea, ei au decis să-i examineze și pe cei trei copii mai mari ai cuplului, unul de trei ani, altul de cinci şi altul de 11 ani. Cei doi copii mai mici sufereau şi ei de subnutriție severă. Pielea lor era galbenă, iar dantura deteriorată integral, conform Daily Mail.

Fetiţa de 11 ani era într-o stare considerabil mai bună față de frații ei. Aceasta era copilul dintr-o căsătorie anterioară a Sheilei. Anchetatorii sunt de părere că starea de sănătate bună a fetei se datorează faptului că îşi vizita des tatăl, care o hrănea în mod corespunzător.

Cuplul a fost pus sub acuzare în decembrie 2019, după ce a fost dezvăluită cauza morții lui Ezra.

Nu există nicio fotografie cu starea în care se afla copilul, dar procurorii de caz au descris un copil slăbit care plângea constant.

Nu avea nevoie de un cântar pentru a-i auzi strigătul”, a spus procurorul Sara Miller.

Citeste si Caz extrem de rar în lume: o femeie va naște două perechi de gemeni identici

Copiii erau hrăniţi doar cu fructe şi legume crude

Cei trei copii au fost hrăniți în principal cu mango, banane, avocado.

Nu este clar dacă au fost consultați vreodată de un medic. Ezra s-a născut acasă, iar mama lui nu l-a dus niciodată la doctor. Potrivit poliției, în ziua în care a murit, micuțul fusese alăptat, iar la scurt timp a început să respire cu mare greutate. În loc să ceară ajutor, părinții lui s-au dus la culcare, potrivit propriilor declaraţii. Când s-au trezit, micuţul nu mai respira.

Citeste si O tânără de 22 de ani a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie. Erau căsătoriţi de zece luni