Caz extrem de rar în lume: o femeie va naște două perechi de gemeni identici

O femeie din America, mamă a unei fetiţe de 8 ani, se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Doar că, de data asta, se va întoarce acasă de la maternitate cu patru bebeluşi, mai exact cu două perechi de gemeni identici.

03 iul. 2022, 00:45

Ashley Ness este din Massachusetts şi are casa plină de copii. Şi va fi chiar mai plină de atât. Pe lângă fetiţa de 8 ani, femeia este mamă şi pentru cei trei băieţi ai soţului ei, toți cu vârste cuprinse între 7 și 24 de ani, scrie New York Post. De data asta, Ashley este gravidă cudouă seturi de gemeni – doi băieți și două fete.

Mă uitam la medicul meu și, văzând că scrie AB, am întrebat-o: Ce, stai așa, o să am gemeni?!”

„Um, draga mea, o să naști patru copii”, a declarat Asheley pentru Boston.com. Șansele ca o femeie să nască natural cvadrupleți sunt foarte mici, una din 700.000 sau una dintr-un milion. Pe de altă parte, doar o mamă din 70 de milioane de mame naște două perechi de gemeni identici, iar Ashley e una dintre acestea.

Citeste si Va lăsa prin testament să fie cheltuiţi 800 de milioane de dolari pe lună. Warren Buffett vrea ca averea sa să fie risipită în 10 ani de la moartea sa

A pierdut câteva sarcini în trecut

Într-un alt interviu, Ashley a declarat că a trecut de câteva ori prin experienţa pierderii sarcinilor.

Am pierdut patru sarcini, iar bunica mea a decedat în ianuarie, așa că atunci când am rămas însărcinată, s-a întâmplat cu puțin înainte de acest deces. Am simțit că acești copii sunt un cadou al bunicii mele pentru mine”, a spus Ashley Ness.

Cel mai probabil, femeia va naște la sfârșitul lunii august cel mai târziu, prin cezariană, iar medicii îi monitorizează cu mare atenție sarcina cu risc crescut. Viitoarea mămică de cvadrupleți a ales deja și numele pentru copii. Fetele se vor numi Chesley și Chatham, iar băieții, Chance și Cheston.

Citeste si Un celebru YouTuber a murit la doar 23 de ani din cauza unei boli nemiloase. Ultimul mesaj pentru fani: „Rămas bun, tocilarilor!”