A fost desemnat cel mai sexy cântec din istorie. Ascultă-l aici

A fost ales cel mai sexy cântec din istorie, într-un top realizat de Billboard.

RomaniaTV.net
23 iun. 2012, 12:06
A fost desemnat cel mai sexy cântec din istorie. Ascultă-l aici

Topul a fost realizat pe baza performanţelor realizate de cântece cu tentă sexuală în Billboard Hot 100 Chart, de la lansarea acestui clasament muzical, în 1958. Topul include cele mai populare cântece despre sex, pe baza numărului de săptămâni petrecute pe primul loc în acest clasament, informează nme.com.

Billboard susţine că cel mai sexy vers din piesa „Physical”, interpretată de Olivia Newton-John, este „I took you to an intimate restaurant, then to a suggestive movie/ There’s nothing left to talk about unless it’s horizontally” (Te-am dus la un restaurant intim, apoi la un film sugestiv/ Nu mai e nimic de discutat, decât dacă acest lucru se face la orizontală).

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat Rod Stewart, cu „Tonight’s The Night”, podiumul fiind completat de Boyz II Men, cu „I’ll Make Love To You”.

În top 10 au mai fost incluse, în ordine, Next – „Too Close”, Marvin Gaye – „Let’s Get It On”, Donna Summer – „Hot Stuff”, Captain and Tennille – „Do That To Me One More Time”, Madonna – „Like A Virgin”, Exile – „Kiss You All Over” şi Rod Stewart – „Do Ya Think I’m Sexy”.