A fost desemnată Miss România. Cine este manechinul premiat de specialiștii în frumusețe (FOTO)

Un nou concurs de frumusețe și-a desemnat câștigătoarea, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat în weekend, în București.

07 iun. 2022, 22:55

Pentru că restricțiile anti-COVID-19 au fost eliminate, România a reluat competițiile de frumusețe. Cel mai recent concurs de profil și-a desemnat săptămâna trecută câștigătoarea, o studentă la limbi străine în cadrul Universității București.

Daniela Herea a câștigat cea mai recentă competiție Miss România. Andreea Stan, Elena Belu, Denisa Dinică și Andreea Dinu se numără prinre manechinele care au mai fost premiate, informează Juridice.ro. Din juriu au făcut parte diverși specialiști din zona beauty.

Daniela Herea

În cadrul ediției Miss România 2022, concurentele au avut probă de defilare în rochii de seară, costum de baie, probă de talent, dar și o rundă de departajare, în care concurentele au trebuit să răspundă la întrebări-capcană din partea juriului. Astfel, nu doar frumusețea a fost punctată de specialiști, a declarat organizatorul evenimentului, Simona Dinu.

Cea mai cunoscută Miss România este Nicoleta Luciu. Ea a fost încoronată în anul 1999, iar succesul din cadrul competiției de frumusețe a propulsat-o în televiziune.

 

Concursurile de Miss au revenit în forță

 

Concursurile de frumusețe au început să atragă ca un magnet privitorii. Cel mai prestigios concurs de profil este Miss Universe. Prima ediție a avut loc ăn anul 1952. De asemenea, acesta rivalizează cu Miss World, care a avut prima ediție în anul 1951.

Pentru că interesul pentru astfel de competiții a crescut semnificativ, mai multe francize de concursuri de frumusețe au devenit populare în lume, în special în Europa: Miss Fashion TV, Miss Turism, Miss Heritage etc.

Câștigătoarea Miss Universe 2021, ultima încoronată, este o indiancă, Harnaaz Sandhu.

Câștigătoarea ediției 70 Miss Universe a cucerit publicul prin înfățișare, dar și prin discurs. Modelul a îndemnat tinerii să aibă încredere în forțele proprii.

„Nu vă mai comparaţi cu ceilalţi. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a declarat Harnaaz Sandhu.

Harnaaz Sandhu, Miss Universe 2021, din India

 

Miss World 2021 e din Europa

 

De asemenea, în luna martie a fost anunțată câștigătoarea Miss World 2021. Coroana a fost câștigată de reprezentanta Poloniei, Karolina Bielawka.

„Când mi-am auzit numele, am fost surprinsă, încă nu-mi vine să cred, mă simt onorată”, a remarcat Bielawska după ce a fost încoronată de jamaicanca Toni-Ann Singh.

Karolina Bielawka, Miss World 2021