A fost desluşit MISTERUL VOCILOR care vin din ALTĂ LUME

Începând cu anul 1976, omenirea a început să cunoască ceea ce este denumită transcomunicarea instrumentală. În revistele de specialitate au fost publicate primele articole ale oamenilor de știință, privind acest fenomen.

25 iul. 2015, 11:18
A fost desluşit MISTERUL VOCILOR care vin din ALTĂ LUME

Este celebru cazul unor suedezi, care după o călătorie mai lungă cu mașina, au avut nevoie de un stomatolog. Discuțiile lor, până să ajungă acasă, au fost legate de faptul că trebuie să-l sune pe stomatolog . Mare le-a fost mirarea atunci când, ajungând acasă, stomatologul îi aștepta pe scările casei.

Citeşte şi MISTERE din ROMÂNIA. Călugărul NICODIM a trecut MIRACULOS Dunărea plutind pe mantia călugărească

Mirați l-au întrebat cine l-a anunțat că au nevoie de un tratament. Medicul a răspuns că pe magnetofonul său, fusese înregistrată o parte din discuția lor, în care spuneau că trebuie să-l sune la telefon. Medicul, care în momentul înregistrării conversației, asculta muzică a fost surprins să audă printre fragmentele muzicale, discuția lor. Frederik Jurgenson, un suedez, a studiat acest fenomen, timp de 12 ani și a avut surpriza să constate că magnetofonul său era un receptor telepatic.

Muzician de profesie, el obișnuia să meargă în păduri unde înregistra cântecul păsărelelor. Surpriza a fost uriașă când a ascultat înregistrarea. Voci stinse făceau confidențe benzii magnetice. Vocile erau total necunoscute lui Jurgenson.

Astfel a început aventura cunoașterii pentru mulți profesori, ingineri, fizicieni. Fenomenul a fost numit transcomunicare instrumentală. Câțiva ani mai târziu, în orașul Enfield, Anglia, specialiștii care se ocupau de sistemul de bruiaj al armatei, au avut surpriza să descopere astfel de înregistrări pe aparatura lor. Pentru profesorul Hans Brender acest fenomen ține de o forță imensă care declanșează telepatia.

Este vorba despre o forță necunoscută care acționează asupra gândirii persoanei, aflată la mare distanță, cunoscută sau necunoscută. Alte persoane au avut surpriza să descopere astfel de voci pe magnetofon, dar acestea aparțineau unor rude defuncte.

Vaticanul participă la cercetările pe care le efectuează în acest domeniu, Asociația Internațională de Parapsihologie Catolică. Vocile înregistrate de magnetofon sunt grave, dar clare și transmit mesaje ca și cum ei sunt în viață și nu decedați de mai mult timp.

Citeşte şi Cartea lui Toth, cea mai veche CARTE INTERZISĂ din lume. În ea s-ar afla SECRETUL NEMURIRII

Sunt specialiști care susțin că aceste voci vin de undeva dintr-o altă civilizație. Membrii echipajelor Apollo care au ajuns pe Lună, au avut dificultăți în comunicarea cu centrul de la Huston, deoarece voci necunoscute întrerupeau dialogul lor. Este imposibil să negi existența unui fenomen, atâta timp cât există probe materiale, respectiv vocile de pe banda magnetică. 

Pentru prima dată, un fenomen paranormal a fost analizat și studiat de către oamenii de știință. Existența sa a fost o realitate și pentru cei mai sceptici oameni de știință.