A fost emis Ro Alert! Incendiu violent lângă Bucureşti

Din primele informații, traficul rutier este îngreunat pe DNCB în zona localității Voluntari ca urmare a unui incendiu în apropierea părții carosabile.

27 ian. 2023, 15:55

UPDATE incendiu Voluntari: – Focul a cuprins mase plastice şi paleţi pe care erau depozitaţi dezinfectanţi, la ora transmiterii acestei ştiri, flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale – 3 au suferit atacuri de panică și una s-a intoxicat cu fum.

UPDATE incendiu Voluntari: La aproximativ 100 m de hala afectata de incendiu este un bloc de locuinte. Nu exista risc de propagare a incendiului la bloc, insa in mod preventiv a fost luata masura de evacuare a locatarilor, aproximativ 40 de persoane. Traficul rutier a fost restrictionat in zona Soselei de Centura

Un incendiu a avut loc în cursul zilei de vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 15:15, în apropierea DNCB din zona localității Voluntari.
Din primele informații, traficul rutier este îngreunat pe DNCB în zona localității Voluntari ca urmare a unui incendiu în apropierea părții carosabile.

Incendiu la Spitalul de Copii din Galați! 90 de persoane, între care 50 de copii, au fost evacuate

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
    să crească distanța de siguranță între autovehicule.
    să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Incendiu la o casă şi un magazin din Voluntari în urmă cu două săptămâni

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu violent care s-a produs la o casă şi un magazin de pe strada Erou Constantin Ghiţă, din Voluntari, judeţul Ilfov.

Incendiu la un liceu din Bacău după ce câțiva copii s-au jucat cu focul. Peste 260 de elevi și profesori au fost evacuați

Incendiul s-a produs la o casă şi un magazin tip parter din str. Erou Constantin Ghiţă, din Voluntari.

Au fost alertate şapte autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, doua ambulanţe SMURD şi 2 autospeciale SVSU.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, în acest moment incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare. Nu au fost raportate victime.