A fost exmatriculată pentru că a venit la școală fără sutien! A postat fotografia și a cerut părerea internauților

Pentru femei, purtatul sutienului tine de alegerea fiecareia in parte, in functie de corp, vestimentatie sau mediu. Exista si organizatii de femei care militeaza pentru renuntarea la sutien pentru a demonstra egalitatea intre sexe si din ce in ce mai multe femei au inceput sa fie adepte acestui curent, potrivit kanald.ro.

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 13:14

Kaytlin, in varsta de 18 ani, este inca la liceu si vrea sa renunte de tot la sutien. Ea a zis ca nu a vrut sa poarte sutien tot anul scolar si asta i-a adus numai necazuri. Recent, ea a fost chemata in biroul directorului dupa ce un profesor a reclamat-o pentru ca de cate ori se uita la ea, se simtea inconfortabil din cauza tinutei tinerei.

Acum,  tanara este exmatriculata si in acelasi timp foarte intrigata de ce i se intampla. Ea a postat un text pe Facebook: „Barbatii intotdeauna vor gasi scuze pentru hormonii lor. Insa, ei ar trebui invatati sa nu mai sexualizeze corpul femeii. A purta sau nu sutien este o alegere personala. E vorba de coprul meu. De ce intereseaza pe altcineva daca eu port sau nu sutien desi ma imbrac adecvat?”